Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '14

 
Kategori
Güncel
 

Deniz Seki şenlenemedi

Deniz Seki şenlenemedi
 

Dışarıda yağmur var ..rüzgarla bulut arkadaş olmuş..


Seki'nin nerede olduğu bilinmezken gelen istihbaratlar ünlü şarkıcının Mykonos'ta olduğu yönünde. Sabah'ın haberine göre Seki'nin Yunanistan'ın Mykonos adasında olduğu ve zaman zaman balkonda otururken görüldüğü birçok görgü tanığı tarafından doğrulandı.

Milliyet.com.tr haberinde okumuş olduğum bu haber ile tekrar düşünmeye başladım. 

Hani elektrik derler ya Deniz Seki ile nedense yıldızım barışmadı. Fakat bu  haksızlık gördüğünde ses çıkarmam demek değil. Hüsnü Şenlendirici şenlendirmedi aksine tüketti kadını, benim gözümde sevgisine, kadınına, aşkına sahip çıkamayan biri.  Erkekte olması gereken  vasıflardan çok uzak. Yayınlara çıktığında programlarda kadınların özellikle O'nu abartmasını, güzel sözler ile ağırlamasını, methetmesini ise esefle karşılıyorum.

Deniz Seki'nin suçu sadece SEVmek. Sevdiği erkeke inanmak ve hayatını heba etmek.

Ülkesini terkedip evinden ailesinden uzaklaşacaktırılan ve hapis cezası ile cezalandırılan bu kadının işlediği suç nedir? Söylentilere göre cezalandırılmasını isteyen üstten biri varmış. Söylenildiği gibi gerçekten bu.

Deniz Seki asıl suçlular gibi okullarda, cafelerde, sokaklarda uyuşturucu mu satmış? Yoksa satıcılara göz yumup kazançlarına ortak mı olmuş? Şimdi çıkın sokaklara okul önlerine, çarşı pazarlara satıcılara rastlarsınız. Artık uyuşturucu yaşı 9-10 yaşlara düşmüş. Neden bunun yaygarası yapılmıyor? İstense hepsi yakalanır, neden görüpte görmezden geliniyor? Neden akşam karanlık çökütüğünde parkların içinde toplanıp içenler yakalanıp direk tedavi altına alınmıyor.

Uyuşturucu kullananların tedavi edilmesi için kendilerinin istemesi gerekiyormuş. Kendi isteği ile tedavi edilir ne demek? Zaten kendi isteği bilincinde olsa, uyuşturucu kullanır mı?

Uyuşturucu kullananlar, satanlar, dolaylı yollardan uyuşturucuya alıştıranlar hepsi cezalandırılmalı. Gençliğimiz tüketiliyor bunu görmeyip Deniz Seki sanki uyuşturucuymuş tek suçlu oymuş gibi cezalandırılmasının kabul etmiyorum. Söylentilere göre özellikle birinin isteği üzerine bu kadar ceza alması sağlanıyormuş. 

Hayallerim hayal oldu diyen kadının vebali Hüsnü Şendirici ve ona bu cezanın verilmesini sağlayanındır.

 
Toplam blog
: 175
: 775
Kayıt tarihi
: 20.10.07
 
 

9 Eylül Üniversitesi Maliye bölümü mezunuyum. Şiir dünyam, bir tane kitap çıkaracağım dedim ve  b..