Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '16

 
Kategori
Haber
 

Denizde ne zaman balık biter, başkanlık da o zaman sona erer

Denizde ne zaman balık biter, başkanlık da o zaman sona erer
 

 

 

Deniz ve balıkçı sektörü, ilk kez düzenlenecek “Ulusal Deniz ve Balıkçılık Bayramı” için Güzelbahçe’de, kahvaltılı olarak bir araya geldi ve  5-6-7 Ağustosta yapılacak Güzelbahçe  Balıkçılar bayramının esasları görüşüldü.

Denizle uğraşan ne kadar birim varsa, Güzelbahçe’de taht kurdular. Toplantı kahvaltılı olarak sürerken,, üç günlük balıkçılık bayramının esasları, belli oldu.

Güzelbahçe Belediye Başkanlığında toplanan balıkçılıkla uğraşan sektörler bir araya gelerek, yumruklarını masada birleştirdiler.  

Güzelbahçe’nin balıkçı dostu Mustafa İnce, denizi seviyor. “ 7 km.lik sahil bandım var. Üç.de barınağım var. Bana  ne denizde, ne de  karada ölüm yok diyor.

Organizasyon dün sabah kararlaştırarak, balıkçı bayramının en güzel şekilde yapılmasına için start verildi..

Sektörün tüm temsilcileri, üretici ve tüketicileri bu toplantıda bir araya geldi. Program da aşağı yukarı belli oldu. Etkinlikler, akılda kalacak şekilde eğlendirici ve doyurucu olacak.

Deniz kenarında da fotoğraf  çekilmesi için ısrar eden Başkan İnce, burada da yaptığı konuşmada “ Güzelbahçe’mizde balık daima ön plandadır. İstiyoruz ki, balık tüketicileri ile bir arada olmak istiyoruz. Herkes balığı sevsin ve balığa doysun istiyoruz. Güzelbahçe’yi, İzmir hinterlandında balıkçılığın merkezi yapacağız” dedi.

Tarım Müdürü Ahmet Güldal, balıkçı işadamları Derneği Bakanı M. Şahin Çakan, Gırgırcılar Derneği Başkanı Mehmet Akçay ve daha sayamadıklarımız hepsi toplantıdaydı.Kulislere kulak kabarttığımızda başkan  Mustafa  İnce için “ O, barınakçıların hamisi. Ne zaman denizlerde balıklar biter, başkanın da  başkanlığı ancak o zaman biter” deniyor.

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..