Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Deprem korkuttu Selda Bağcan ve Özlem Özdil çoşturdu

Deprem korkuttu Selda Bağcan ve Özlem Özdil çoşturdu
 

Bugün saat 17:05 de meydana gelen deprem korkuturken Manavgat CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği halk konserinde sırayla sahne alan Özlem Özdil ve Selda Bağcan çoşturdu.

Bugün 17:05 de Manavgat’ta da bir deprem oldu. işyerindeydim. İşyerimiz ikinci katta idi ve ben kanepede oturmuş bir yandan çay içiyor, bir yandan da gazetelere göz gezdiriyordum. Önümde duran sehpanın gidip gidip geldiğini görünce, Allah Allah deprem mi oluyor, yoksa aşağıda inşaat mı yapıyorlar derken yaklaşık 1:5 dakika süren bu sarsıntının bir deprem olduğunu diğer odalarda olan arkadaşlarda teyit ettirdikten sonra anladım.

Deprem oldu tabii ya abla. Önümüzdeki bilgisayarlar gitti gitti geldi dediler. Bir arkadaşımız da balkona çıkmıştı. İki üç dakika içinde internete düşmüştü zaten haber. Ben 3 noktadır filan diye düşünürken, 5.9 olduğu anons edildi bir saat sonra NTV’ den. Sanırım merkez üssüdeniz olduğu için bize fazla yansımadı zira birçok kişinin haberi dahi olmamış. Her neyse depremi geçip gelelim güzel habere.

Benim için gecenin en güzel sürprizi Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Deniz Baykal’ı bekliyorduk ama Kılıçdaroğlu’ nu görmek sürpriz oldu gerçekten. Son derece samimi, mütevazi ve tam da göründüğü gibi halkçı bir duruşu vardı, Türkiye’mizin aydınlık yüzü, belge kurdu, yılmaz savaşçısı Kılıçdaroğlu’nun. İki dakika da olsa elini sıkabilmek, konuşabilmek büyük onurdu…

İnanıyorum ki çok değil; sadece 50 tane Kılıçdaroğlu olsa yeter de artar bile… Türkiye’mizin üstünde dolaşan kara bulutları dağıtmaya, ne kadar karanlık olay varsa aydınlatmaya…

Manavgat top sahasında gerçekleştirilen konser öncesi kısa bir konuşma yapan CHP Lideri Deniz Baykal, iki dönem aradan sonra CHP’ yi koltuğa taşıyan Manavgat seçmenine ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen’ e teşekkür etti. Kendilerine oy veren vermeyen herkesin hizmetinde olacaklarını söyleyen Baykal; Siyasetin sürekli bir yenilenme ve değişim içerisinde olduğunu, bunun önümüzdeki dönemde bütün Türkiye'de de gerçekleşeceğini söyledi. “Son seçimlerde Manavgat halkının verdiği destek büyük önem taşıyor. Bu sadece Antalya'da, Manavgat'ta değil tüm Türkiye'de umut ışığı yakmıştır” dedi.

Deniz Baykal’ ın yanı sıra etkinliğe katılanlar diğer isimle şöyleydi. Genel başkan yardımcısı Yılmaz Ateş, Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaoğlu, Milletvekilleri Abdülaziz Yazar, Durdu Özbolat, Tayfur Süner, Atilla Emek, Osman Kaptan, Hüsnü Çöllü, Şevket Köse, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, CHP MYK Üyesi Ali Kılıç, Mehmet Ali Özpolat, Parti Meclisi üyeleri Faruk Demir, Neriman Genç, CHP Antalya il başkanı Ömer Melli, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, üçüncü defa Başkanlık koltuğuna oturan Muratpaşa Belediye başkanı Süleymen Evcilmen, Konyaaltı Belediye Bakanı Muhittin Böcek, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, yine ikinci defa koltuğa oturan Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer, Taşağıl eski Belediye Başkanı Şakir Ergi ve diğer partililer.

Manavgat stadını hınca hınç dolduran yaklaşık 15 bin kişi ise Deniz Baykal’ın konuşmasının ardından sahne alan Özlem Özdil ve Selda Bağcan konseri ile gecenin tadını doyasıya çıkardılar. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik edip, hem oynayan Manavgatlılar gündüz 40 dereceyi bulan sıcağın ardından akşam olmasıyla serinleyen yaz gecesinde gönüllerince eğelendiler. Belediye başkanı ve ilçe başkanından etkinliklerin devamını isteyen Manavgatlılar, inşallah temennisi ile yaklaşık 24:00 da konserin sona ermesi ile mutlu mesut evlerine yollandılar.

Manavgatlı genç müzisyenlerin de birkaç seçkin parça ile katıldığı gecenin sunuculuğunu TRT seslendirme sanatçısı Aysun Şahin yaptı. Oldukça başarılı bir performans sergileyen Aysun Şahin’ in kısa şiirlerle taçlandırdığı sunumu ise, geceyi güzelleştiren bir başka ayrıntı olarak belleklerdeki yerini aldı.

İşte bu güzel geceden objektife yansıyanlar.

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..