Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '09

 
Kategori
Siyaset
 

Deprem

Deprem
 

AKP yerel seçimler yaklaşırken iyice telaşlandı. Rüşvetin bütün versiyonları sunuluyor. Adalet Bakanı da Rüşvet olarak adaletsizliği sunuyor. Bakan diyor ki: Merkezi yönetimin yardımlarını almak için , iktidar adayını seçin. Kendileri için adalet. Kendileri için kalkınma. Bunu da başardılar. Maşallah kalkınmayan AKP li kalmadı. Kendilerinden olunca, ipten adam bile alıyorlar. H.ÜZMEZ olayındaki gibi. Deniz Feneri Almanyada yargılandı ve mahkum oldu. Alman yargısı asıl suçluların Türkiye de olduğuna hükmetti ve isim verdi Zahit akman. Muhterem RTÜK başkanı. Bizim tarafta çıt yok. Alman yargısına göre toplanan paralar Türkiyede bir siyasi kuruluşa ve bir TV kanalına aktarılmış. Bizde yine çıt yok. Başbakan yolsuzlukları, usulsüzlükleri, AKP nin yapamadıklarını yazan özgür basına kızdı ve onları aforoz etti: Aforoz da yetmedi, Astronomik bir vergi cezasıyla nefeslerini kesmek istedi. Savunma komik. Ben yapmadım. Devletin bir kurumu yaptı. Devletin kurumları Deniz Fenerinde niye gerekeni yapmıyorlar? Sizin getirdiğiniz adalet bu mu? Bunun adı adalet değil, KAYIRMA. Adalet ve kayırma partisi. Bütün bu olanları göz ardı edip, hala inadına AKP diyenler, sizi de kayırırlar diyemi umutlanıyorsunuz? Seçimden seçime, seçimden seçime.

Prf. Işıkara, Marmarada deprem olacak diye hesaplarken, kendi beyninde deprem oldu. Prf. AKP den belediye meclisi üyeliğine aday olmuş. İşte deprem bu. Prf. seçilirse, semt sakinleri garantide demektir. Prf. depremi önceden bildirir. Semt sakinleri o tarihte hep beraber semti boşaltır, tatile çıkarlar. İşte depreme böyle çalım atılır. Sayın semt sakinleri. Fırsat ayağınıza geldi. Profesörü seçin. Depremi unutun. İşte buda rüşvetin KORKU versiyonu.
Bize oy verirseniz, sizi deprem bile yıkamaz. Sayın Prf. asıl fay hattının AKP olduğunu birgün keşfedecek ama, depremden sonra. Biz millet olarak felaketlere hep olduktan sonra tedbir alırız. oda yarım yamalak. Depremlerde bile önce depreme dayanıklı yaptığımız binalar çöküyor. Allah hepimizi korusun. Aaamiiin.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..