Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '11

 
Kategori
Güncel
 

Depremin altından kalkamayanlar çareyi Cumhuriyet Bayramı törenlerini iptal etmekte buldular

Depremin altından kalkamayanlar çareyi Cumhuriyet Bayramı törenlerini iptal etmekte buldular
 

Cumhuriyetin bizzat kendisi ile sorunlu olanlar, Türk sözcüğünden ve Türkiye Cumhuriyeti logosundan rahatsız olup okul levhalarından bile kaldıranlar, üstünde oturdukları mirasın kazanımlarını hiçe saymak bir yana, içten içe kin besleyip büyütenler, onu değiştirmek dönüştürmek sureti ile içini boşaltıp yerine kendi hastalıklı düşüncelerini koyanlar,  dünyanın vampirleri, kan emici yarasaları, ağababaları AB ve ABD’nin bir dediğini iki etmeyip, ağızlarından çıkan her sözü emir telakki edenler, onların dünya üzerindeki her türlü kirli planına alet olanlar, doğaldır ki Türkiye Cumhuriyetinin bekçisi ve koruyucusu olamazlar.

Gördük! En son maharetleri Ortadoğu’da Müslüman’ı-Müslüman’a kırdırıp Ortadoğu’yu kana bulayanlarla birlikte hareket etmek, onlara refakat etmek, yol göstermek, cinayetlerine ortak olmak oldu.  

Ağabeylerinin gazına gelip Ortadoğu’nun hamiliğine soyunmaktı bunun adı.

Pek tabiidir ki tüm bu özellikleri üzerlerinde taşıyanlar, ellerine geçen en küçük fırsatta içerinde biriktirdiği kini, nefreti, karanlığı; onurumuzun, gururumuzun, bağımsızlığımızın timsali olan Cumhuriyet’in üstüne kusacaklardı… Ve bunu yaparken zırt pırt kötü emellerine alet ettikleri Türk halkına sorma gereği bile duymayacaklardı…

Onlar sormasalar da Türkiye Cumhuriyetinin asil üyeleri olarak bizim söyleyeceklerimiz var.

Eğer Cumhuriyet ve onun kazanımları sizler için zülse, eğer kanınıza dokunuyorsa onun kurucusunun naşı önünde durup ona saygı göstermek, ağrınıza gidiyorsa selamlamak, bir an önce o koltukları boşaltın!

Türkiye Cumhuriyetinin asıl bekçileri olarak verdiğiniz kararı kınıyor, bu kara karara imza atanları Türk halkının vicdanlarına havale ediyorum. İnanıyorum ki Türk halkı gereken dersi gereken kişi ve kuruluşlara verecek, ocağına incir ağacı dikmek isteyenlere hadlerini bildirecektir.  

Cumhuriyet onurumuz, Cumhuriyet gururunuz, Cumhuriyet ulusal bağımsızlığımıza giden yolda en büyük kazanımımızdır.  

Onurumuza, gururumuza, kazanımımıza sahip çıkalım. Bu bizim yurttaşlık görevimizdir.

Cumhuriyetimizin 88.yılı hepinize kutlu olsun.

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..