Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Derbi !!!

Derbi  !!!
 

BIRI FENERLI;BIRI BESIKTASLI AMA IKISIDE HEYECANLI !!!


Şimdi maçı ele alırsak, favori Beşiktaş. Formdalar, hedefleri var ve ritmi bozmadan bu maçı geçmek istiyorlar. Ancak Fenerbahçe'de bu kötü gidişe dur demek istiyor. Ve sancılı bir dönüşüm içinde. Kadroyu geçen seneki kadrodan farklı bir görüntüye sokmak, göze hoş gelen hızlı futbol oynayan bir takım yaratmak ve yeniden şampiyon olmak istiyor. Bu sene kaçan Avrupa hedefleri, aslında takıma daha fazla direnç kazandırması gerekirken, tam tersi demoralize etti. Futbolcular Avrupa vitrinine çıkmadan oynamak istemiyor. Özellikle yabancılar, kendi ülkelerinin Milli Takım'larına girebilmek için, Avrupa'da oynamak istiyorlardı.
Ancak şimdi gelinen nokta ; tüm bu yukarda yazdıklarımdan farklı bir boyuta tasındı. Hafta sonu oynanacak maçın öneminin umarım farkındalardır. Eğer değillerse de, teknik yönetimin bunu onlara anlatması gerekiyor. Maçı kazanın, kendinize olan güveniniz yerine gelsin. Taraftar desteği, tekrardan arkanızda olsun ve en önemlisi dosta düşmana bizimde yarışın içinde olacağımızı hatırlatmaları. Bu maçı kazanmaları halinde ki senaryomuz.
Birde kaybedilmesi durumu var. Beşiktaş tarafı böyle bir galibiyetle erken şampiyonluk havasına girer, topcuların güveni daha da artar. Diğer rakiplerede göz dağı olur. Fener için ise, Kocaman dağlara karlar yağar. Herşey yalan olur. Aziz başkan kendini kurtarmak için, Kocaman gözdağı verir takıma, yeni teknikdirektör gibi... Futbolcuları kadro dışı bırakmak gibi. Ama ben kendi sahamızda oynayacağımız bu derbinin Fenerbahçe'nin galibiyeti yada beraberlik gibi bir sonuçla biteceğini düşünüyorum. Bakalım artık görecegiz . . .
Ama bugün Beşiktaş'ımıza Eurolig'de başarılar diliyorum...
 
Toplam blog
: 10
: 503
Kayıt tarihi
: 14.08.08
 
 

Slm ben Hakan, 34 yasinda ve Avrupa'da yasayan bir Türküm. Okumayi, yazmayi ve elestirmeyi bir de s..