Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '10

 
Kategori
Spor
 

Derbi Sasirtmadi

Derbi Sasirtmadi
 

Bu aksamki derbinin mactan once galibi yoktu sonunda da olmadi.

Galatasaray`in Inonu`de Besiktas`i yenecek bir gucu yoktu' Besiktas`in da evinde dahi olsa Galatasaray`i.

http://blog.milliyet.com.tr/Derbide_Favori_Yok/Blog/?BlogNo=230398

F.Rijkaard`in macla ilgili basarisi Kadikoy`deki derbide dustugu hataya dusmeyip takimini savunma agirlikli oynatmasiydi. Hollandali`nin dusuncesi agresif Besiktas`i durdurmsk ve Arda, Elano ya da Keita gibi isimlerle gol bulmakti: nitekim konuk takim boyle bir golle one gecti ve sayet Sivok`un pozisyonu olmasa gercekten de cok ekstra bir uc puanla Inonu`den ayrilabilecekti. Bunun haricinde zaten forvetsiz kadrosuyla sari kirmizililarin Inonu`de yapacagi fazla da bir sey yoktu.

Ev sahibine gelince... Kanimca Denizli Tabata ve Bobo`yu kenarda birakarak dogru bir is yapmadi. Bu noktada Nobre`nin Fenerbahce`den bu yana Galatasaray maclarindaki etkisi goz onune alindiginda onun Bobo yerine, en azindan bir sure oyunda olmasi kabul edilebilir ama hic bir zaman vasati asamayan Tello yerine Tabata`nin oynamasi gerekirdi. Her seye ragmen Inonu`deki muthis atmosferde ve eksik rakibi karsisinda maci kazanacak bir takim varsa onun da Besiktas olmasi gerekirdi fakat gelin gorun ki siyah beyazlilar Sivok`un ekstra golu ile yine bir puani kurtaran taraf oldu. Bunun nedeni acik Besiktas`in kadrosunda skoru degistirebilecek bir yildiz futbolcunun bulunmamasi.

Neticede derbi hem macin hem de kadrolarin hakki seklinde berebere tamamladi. Bu sonuca macta one gecen taraf oldugu icin Galatasaraylilar daha fazla uzulmus olabilir ama eksik kadrolu sari kirmizililar icin Inonu`den alinan bir puana asil uzulmesi gereken Denizli ve ogrencileri olmali.

 
Toplam blog
: 788
: 1417
Kayıt tarihi
: 11.11.07
 
 

Çoğu çocuk gibi ben de futbolcu olmak istedim, olmadı. Bu oyundan kopmamak adına üniversite yılla..