Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '09

 
Kategori
Futbol
 

Derbiden arda kalan

Derbiden arda kalan
 

Bir Beşiktaş Fenerbahçe derbisini daha geride bıraktık. 30. haftayı geride bıraktık. Ligin zirvesinde değişen birşey yok. İki şampiyonluk adayı da kaybetti. Sivas'ın Gaziantep'ten gönderdiği şampiyonluk Beşiktaş tarafından geri iade edildi. Bakalım bu paslaşmalar daha ne kadar sürecek. Beşiktaşlı futbolcular maçın başından sonuna kadar acemice hareket ettiler. Doğruyu söylemek gerekirse şampiyon adayı gibi oynamadılar. Maçın Beşiktaş adına en olumlu hareketi Holosko'nun attığı muhteşem gol ve seyircinin hiçbir taşkınlık yapmadan maçı izlemesi idi.
Bir önceki ''Dedikodu Kazanı'' adlı yazımda başkanların yemeği ve sonrasında çıkan dedikodulara değinmiştim. Yazımı okuyanlar hatırlayacaklar. Bu dedikoduları çıkartanlar Fenerbahçe galip gelirse ne diyecekler demiştim. Bahsettiğim gibi Fenerbahçe galip geldi ve o dedikoduları yapanlardan ses seda yok. Kimse o yemeği konuşmadı bu akşam. Peki soruyorum şimdi ya tersi olsa idi. Ne olacaktı. Televizyondaki yorumcu beyler sizce o yemeğe değinirler miydi. Ama burası Türkiye!!! Kimse bunları sorgulamıyor maalesef. Çamur at belki kirletirsin!!!
Emre ile David'in tartışması hoş olmadı. Sürekli eleştirilen Aragones'in Emre'yi oyundan alması ve sonrasında onu sakinleştirmesi ise takdir topladı. Gelelim Beşiktaş cephesine ve sayın Denizli'ye. Denizli gibi tecrübeli bir teknik adamdan beklenmeyecek bir hata yaptı bana göre Cisse'yi oyuna almakla. Şampiyonlar ligi oynamış, Milyon euroları kazanan tecrübe sahibi Bay CİSSE Fenerbahçe'nin attığı 2. golde elleri belinde önünden geçip giden topu belki de şampiyonluğu izlemekte. Neden çünkü Frankfurt'tan Fink alınmış ve muhtemelen sezon sonu Cisse gönderilecek. Denizli tecrübesindeki teknik adam Uğur İnceman dururken gözden çıkarılmış olan Cisse'yi alıyor oyuna. Bana göre çok büyük bir yanlış. Cisse de aldığı milyon euroları inkar edercesine, kariyerini hiçe sayarcasına trübündeki taraftarlar gibi önünden geçen topu seyrediyor.
Sonuçta Fenerbahçe kazandı, Beşiktaş kaybetti. Liderlik umutları ilerleyen haftalara kaldı. Dedikodu Kazanını kaynatanların ise seviyesizliği bir kez daha tescillendi. Oysa onlar hazırlamışlardı kendilerini. Belliydi zaten demeye. Derin derin nefes almaya. Haykırmak için. Ama olmadı. Başka bahara kaldı tıpkı Beşiktaşlı taraftarların liderlik umutları gibi.
Bu maç bize gösterdi ki hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı kutluyorum. İlerleyen haftalarda nefes nefese bir lig bizi bekliyor!!!
Görüşmek dileğiyle!!!

 
Toplam blog
: 13
: 1469
Kayıt tarihi
: 27.04.09
 
 

14 ocak 1977 samsun Bafra doğumluyum. Bafra kolay lisesi'nden 1994 yılında mezun oldum. 19 Mayıs üni..