Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Derbiyi yine Şükrü Saraçoğlu kazandı..!

Derbiyi yine Şükrü Saraçoğlu kazandı..!
 

Resim Timetürk sitesinden..


Dokuzuncu yılında da "Şükrü Saraçoğlu" Galatasaray derbisini kazandı..Hem de farklı bir skorla: 4-1..

Maça Galatasaray iyi ve istekli başladı; maçın ilk dakikası bittiğinde de golü buldular. Ancak, "Şükrü Saraçoğlu"'nun maçı bırakmaya niyeti yoktu..Üç dakika geçmeden beraberlik golü Selçuk'un ayağından geldi.
Birinci yarının son on dakikasına kadar Galatasaray'ın üstünlüğü sürüyordu..Ama Şükrü Saraçoğlu'nun azmi ve kararlılığı bu dakikalardan sonra işi tersine çevirdi. İkinci yarının hakimi, artık Şükrü Saraçoğlu'nun desteklediği Fenerbahçe idi..

Galatasaray'ın "Tek kişilik takımı" Servet olmasaydı farka bir kaç sayı daha açılabilirdi üstelik..Ancak Servet her zamanki gibi "duvar" görevini iyi yaptı.

Aragones, yeni bir derbi mutluluğu yaşadı; "Türk derbisi.." Belki de bu Şükrü Saraçoğlu havası, ona yeni bir şeyler öğretmiştir; ne de olsa öğrenmenin yaşı yok..

Galatasaray'ın Lincoln ve Servet"i göz doldurdu. Fenerbahçe Deivid'i yeniden kazandı..Sakatlığın getirdiği ürkekliğine rağmen, Deivid eski günlerine döneceğinin işareti verdi bugün..

İki takımında adına yaraşır temiz bir Derbi oldu bu maç..Fenerbahçe ve Galatasaray oynadılar ama maçı "Şükrü Saraçoğlu" kazandı..

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..