Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Derdiniz ayrıldığınız eski sevgiliyi geri kazanmak mı?

Derdiniz ayrıldığınız eski sevgiliyi geri kazanmak mı?
 

eski sevgiliyi geri kazanmak


Derdiniz ayrıldığınız eski sevgiliyi geri kazanmak ise ve bu amacınıza ulaşmak çabasında iseniz, nasıl ayrıldığınızın bir önemi bile yok ama size yardımcı olacak bir çok yöntem var bunları bilmeniz sizi eski sevgiliyi yeniden birlikteliğe sevk edecektir.
 
Öncelik amacınız sizden ayrılan sevgilinizin size tekrar dönmesini sağlamak veya onu bir şekilde kendinize bağlamaksa, uzun vadeli bir birlikteliği tekrar yakalamak veya uzun süreli bir birliktelik içinse veya başka amaçlarınız varsa amacınız ne doğrultuda olursa olsun eğer biliyorsanız onun size geri dönüş yapmasını sağlayabilirsiniz bu mümkün. Tabi ki işinizi biliyorsanız bu kolay, ama ne yapacağınızı bilmiyorsanız size tekrar dönüş yapması gerçekten zor.
 
Bildiğiniz sağdan soldan duyduğunuz veya filmler de izlediğiniz göreceli yöntemlerin dışında yapmanız gerekenleri öğrenebileceğiniz bu kaynak size fazla çaba gerektirmeden, sağdan soldan yardım almadan onun size geri dönüş yapmasını sağlayacak üstelik bu yöntemler arasında etkili bir yöntem vardır ki bu yöntemde zihninizi doğru şekilde kullanmanız onun size tekrar dönüş yapması için yeterli olacak.
 
Zihin oyunlarını biliyorsunuzdur şimdi bu oyunu ona karşı oynayacaksınız ve onun zihninden geçenleri altüst ederek onun zihnine hedef noktasında sadece sizin olduğunuzu göstererek onun tekrar size dönmesini sağlayacaksınız bu kaynak bunun nasıl yapılacağı hakkında detaylı bilgi veriyor.
Eski sevgiliyi geri kazanmak, bilinmeyen yöntemleri öğrenmekle geçer bu yöntemler artık geride kaldı aracılar koymak, yalvarmak, ayaklarına kapanmak, hastalanma numarası yapmak, bilerek ama yanlışlıkla atılan mesajlar, onu olur olmaz aramak daha bir çok işe yaramayan yöntem devir değişti artık herkes neyi neden yaptığınızı tahmin edebiliyor.
 
Fakat kişiyi uzun süre etkileyen ve ancak doğru bilgilerle bilinçli bir şekilde uyguladığınızda onun bilinçaltını olumlu yönde etkileyerek kendinize çekebilirsiniz. Bilinçaltı etkileme yöntemi ile artık yalvarıp yakarmadan onu kendinize bağlayabilirsiniz. Bu yöntemi pazarlama uzmanları, reklamcılar, ikna sanat uzmanları, ilişki uzmanları kullanmıştır sizde bu yöntemi kullanarak sizden ayrılan sevgiliyi geri döndürebilirsiniz. Bugüne kadar bir çok yöntemi sevgiliyi geri kazanma planları kapsamına dahil etmiş ve bir çok şey denemiş olabilirsiniz ve beklide ona karşı sizin bile kabullenmeyeceğiniz çok enteresan yöntemler uygulamış olabilirsiniz.
 
Kendi bildiğiniz sevgiliyi geri kazanma yöntemlerinden belki kısmen başarılı olmuş olabilirsiniz fakat sizden ayrılan sevgiliyi geri kazanmak ve onunla bir ömür boyu yaşamak ve size iyi bir eş olması için özellikle bilinenin aksine ancak öğrenilerek uygulanan ve aracılar olmadan sadece sizin uygulayacağınız zihinsel yöntemler ile kalıcı başarı sağlayabilirsiniz.
Sevgiliyi geri kazanma yolunda atacağınız adımlardan önce yaptığınız ona yaptığınız hataları düşünmeli ve bu hataları olumlu yönde çevirmeyi bilmelisiniz bunu kabullenerek değil ona zihnen kabullendirerek yapmalısınız.
 
Davranış analizi yapmanız sizi her zaman bir adım ileri atacaktır kişisel kitaplar okuma dışında beden dili eğitimi üzerine yazılmış ve bir uzmanın kaleminden yazılmış kitaplara yönelmeniz ve bir ilişki uzmanı tarafından yazılmış bu tarz kitapları okumanız sizi eski sevgiliyi geri kazanma yolunda atacağınız adımda başarılı olmanızı sağlar.
 
 
Toplam blog
: 10
: 145582
Kayıt tarihi
: 01.01.14
 
 

Aşk ve sevgiyi harmanlayarak blog yazarlığı yapıyorum. Doğal tedaviler, sağlık ve ek olarak ilişk..