Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Deri Ceket Kombin Önerileri

Deri Ceket Kombin Önerileri
 

Pimood der ki, "Sonbaharda stilinize deri ceket eşlik etsin!"

Deri ceket mevsimi geldi artık! Farklı tarzlarda yaratılan deri ceket kombinlerinegöz atın, hayal gücünüzü kullanın, deri ceketiniz ve gardırobunuzdaki diğer parçalarla, siz de harika sokak stillerine imzanızı atın. Ne dersiniz?

 

1- DERİ CEKET – KALEM ETEK İKİLİSİNİ OFİS STİLİNİZE KATIN!

Deri ceketle oluşturduğunuz kombininizde yer alan diğer parçalar tarzınıza yön verir. Kalem etek ve topuklu bir çift ayakkabı ile, rock tarzındaki deri ceket bile yumuşatılabilir ve ofis stiline uydurulabilir.


deri_ceket_kombin_1

 

2- DERİ CEKETİN AYRILMAZ PARÇASI JEANLER!

Günlük  sokak stilinde oldukça fazla kullanılan “jean” ile “deri ceket“, casual bir tarz oluşturmak isteyenlerin, en önemli iki kombin parçasıdır. 

 

deri_ceket_kombin_3

 

3- MAKSİ ELBİSENİZİ KISA DERİ CEKETİNİZLE TAMAMLAYIN!

Yazdan kalma, renkli, desenli ve uçuş uçuş maksi elbisenizi, sonbaharın serin günlerinde deri ceketinizle tamamlayabilirsiniz. Hareketli elbisenize düz kesim deri ceketinizle sakin bir hava katabilirsiniz. 

 

deri_ceket_kombin_5

 

4- MİNİ BİR ETEK VE AKSESUARLARLA ROCK – CHIC OLMAYI DENEYİN!

Mini etek, basic bir tişört ve üzerine alacağınız deri ceketinizle sade bir kombin yaratabilirsiniz. Deri ve zımbalı aksesuarlarınız ile de rock-chic bir stile sahip olabilirsiniz.

 

deri_ceket_kombin_11

 

5- KLASİK TARZDAKİ MİDİ BOY ELBİSENİZİ DERİ CEKETİNİZLE MODERNLEŞTİRİN!

Midi boy, kalem elbiseler, hele bir de stilettolarla kombinlenirse, bayanları tamamen klasik bir görüntüye kavuşturur. Bu klasik görüntüden çok hoşlanmıyorsanız, stilinize biraz da modern bir hava katmak istiyorsanız, kombininizi deri ceketinizle tamamlamaktan çekinmeyin.

 

deri_ceket_kombin_12

 

6- DERİ CEKETLE DE ROMANTİK BİR KOMBİN YAPILIR MI DEMEYİN!

Tütü etek dediğimiz, tülden yapılan ve giyeni prenses gibi hissettiren etekler, her bayanın çok beğendiği parçalardan biri diye tahmin ediyorum. Oldukça romantik görünen bu etek ile, etekle zıtlık yaratan basic bir tişört bu sezonun trendleri ışığında, hoş bir kombin yaratır. Üzerine alacağınız deri ceket ise tütü eteğin romantikliği karşısında biçare kalır. 

 

deri_ceket_kombin_6

 

 

7- BAŞTAN AŞAĞI DERİ GİYMEKTEN ÇEKİNMEYİN!

Belki biraz punk-rock tarzı yansıtabilirsiniz ama, seçeceğiniz aksesuar ve ayakkabı ile tarzınıza feminenlik katabilir, iddialı ve hatta seksi bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

deri_ceket_kombin_13

 

Daha fazla "deri ceket kombin önerisi"ni linke tıklayarak bulabilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarım için "Pimood"a tıklayabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..