Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunuyum. Özel bir şitkette Bütçe ve Raporlama Sorumlusuyum. Yoğun çalışıyor ve bu yoğunluğun yorgunluğunu farklı rotalara seyahat ederek ve de yürüyerek ve de okuyarak atabiliyorum. Gezmek aynı zamanda öğrenmek ile paralel gidiyor. Seyahat edeceğim yerler..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sorara'yı Taşlamak: O taşlar bize atıldı. Sorara'ya değil.

Neyi iğrenç bulduğunuzu cidden anlayamadım? İğrenç olan kadın olmanın bu kadar hiç sayılması mı? İki kişininin doğru yada yanlış olduğuna bakılmaksızın sarf ettiği sözler ile bir kadının taşlanarak öldürülebileceği bir sistemin oluşu ,kadınların bu derece kıymetsiz oluşu mu? Bu filmde aşiret ise hiç yoktu. Gei kafalı, dini kendi çıkarlarına alşet eden, kadınları eşyadan kıymetsiz sayan bir sistem vardı..

16 Mayıs 2010 00:36
Gerçekten sevmek kolay mı?

Rica ederim ne demek...Cevaplarını anında görmek hoş oldu..

10 Temmuz 2007 14:08
Gerçekten sevmek kolay mı?

Belki de aşkı arayanlarda kirpiler gibi nasıl duracağını ne kadar yakın ne kadar uzak kalması gerektiğini bulamıyorlar. Ama bu uzaklıkta deneye yanıla bulunabilir ve de önemlisi durduğumuz yer uygun mu bu bir başına bulunabilecek gibi değil.En uygun yeri bulunca orada kalmalıyız. İncitmeyecek kadar uzak üşümeyecek kadar yakın yerde..Sevgiler Derya

10 Temmuz 2007 13:39
 
Toplam blog
: 5
: 2173
Kayıt tarihi
: 26.12.08