Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım henüz 11'ken başladım. En başlarda kendimce, çocukluğumun gördüğü şekilde hayatla ilgili yazılar yazıyordum. Bir süre ara verdikten sonra, futbol yazılarımla geri döndüm. Bursa'da, Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı bir kulüpte..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Vatandaş neden statta yuhalar?

Belki de tribündeyken kimse ona biber gazı sıkamaz, coplayamaz diye düşünüyordur vatandaş, kim bilir... Ne dersiniz?

16 Ocak 2011 10:09
Yorumcu faciası

Ben de Ömer Üründül'ün yorumlarını beğenmiyorum. Muhalefetten başka bir şey değil. Bazı sözcükleri yanlış söylemesine de takılıyorum. Bu adama mutlaka birileri "ofsayıt" değil de "ofsayt" diye bir kavram olduğunu söylemiştir. Saygılar...

06 Temmuz 2010 11:32
Galatasaray Keita'yı sattı

Sanırım Serdar Özkan'ın Keita'nın yerini doldurabileceğini düşünüyorlar. Taraftar zaten Adnan Sezgin'in futbol şubesini yönetmesinden memnun değildi, bu olayla iyice küplere bindi. Bence tamamen saçmalık. Keita kadar hızlı ve oyun zekası yüksek bir futbolcuyu Galatasaray zor bulur. Dediğiniz gibi, önemli olan yüksek bir değere satılmış olması değil. Onun gibi faydalı bir futbolcuyu bu paraya alamaz, parayı bırakın, böyle bir futbolcuyu bulamaz bir daha yönetim. Allah Galatasaray'ın yardımcısı olsun demek kalıyor bu saatten sonra... Saygılar.

06 Temmuz 2010 10:54
 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07