Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '13

 
Kategori
Güncel
 

Devlet Memurlarının Dershanelerle ilgili atacakları örnek tweetler...

Devlet Memurlarının Dershanelerle ilgili atacakları örnek tweetler...
 

Bildiğiniz gibi 2010 tarihinde yaptığımız referandumla ‘İleri demokrasi’ uygulamasına geçtik ve o günden beri de uyguluyoruz.

‘İleri demokrasi’lerde, kimin ne yapacağına, kimin ne yazacağına, kimin ne yiyip, ne içeceğine tek merkez karar veriyor. Bu kararı uygulamayanlara ceza veriliyor. Ülkeyi bölmeye çalışmak demokrasinin gereği olurken, ülkenin vatanseverleri terör örgütü üyesi olmakla itham edilip, ömür boyu hapis cezalarına çarptırılıyor.

Barazani, Aşiret devletine girer gibi sınırdan geçip, yanında getirdiği dolarları ve altınları katıldığı düğünde takı olarak kullanıyor. Kimse gelirken yanında ne getirdiğini bilmiyor.

Bu arada ‘İleri demokrasi’nin bir gereği daha yerine getirilmiş. Zaman ve Taraf gazetelerinde çıkan habere göre AKP Genel Merkezi Sosyal Medya Koordinatörü Burak Gültekin, bakanlık memurlarına doğrudan emir yazıları yazarak, sosyal medyada hangi konuların tartışılacağını ve hangi başlıkların destekleneceğini iletmiş.

Burak Gültekin tarafından bütün teşkilatlara gönderildiği iddia edilen yazılı emirde, dershanelerin kapatılmasına sosyal medya üzerinden destek istendiği, daha güçlü destek için kamunun elindeki sosyal medya kadrolarının da devreye sokulduğu belirtilmiş.

Burak Gültekin tarafından, önceki gün, tüm bakanlıkların sosyal medya sorumlularına gönderildiği iddia edilen e-mailde şöyle deniliyormuş:

“Sayın Bakanlık Sosyal Medya Koordinatörümüz, Ekte gönderdiğim dosyada gündemde olan dershanelerle ilgili tweet’lik bilgi notu bulunmaktadır. Bu akşam saat 20.30’da Twitter’dan dershaneler konusu üzerine yoğunlaşacağız.” 

Gültekin’in, bakanlıklara ve teşkilatlara gönderdiği yazının ekinde, atılacak tweet örnekleri de yer alıyormuş. İşte o tweet’lerden bazıları: 

“Dedem kanser olmuştu. Doktorlar hiç umut yok, eve götürün, bekleyin, demişti. Aklımıza geldi. Bir de hocamızın dershanesine götürelim dedik. İyi ki götürmüşüz. Dedem 10 yıldır yaşıyor. Hiç bir rahatsızlığı kalmadı.” 

Fatih Sultan Mehmet anlatıyor: “Atalarımız 25 sefer yapmışlar. İstanbul’u bir türlü alamamışlar. Komşumuz Vasfiye Teyze ‘Altunizade’de FEM adında bir dershane açmışlar bir de oraya gidin’ dedi. İyi ki gitmişiz. Orada Ak Şemsettin Hocayla tanıştık. Bana İstanbul’u nasıl fethedeceğimi dershane öğretti. Ya bir de dershaneye gitmeyeydim!” 

“Dershaneler bir milletin atardamarlarıdır. Kapatırsanız millet ölür.” Kemal Atatürk. 

“Kuduz aşısını bulmamdaki tek destekçim hocamızın açtığı dershanelerdi” Pastör. 

“Eğer Hocamızın açtığı Dershaneye gitmeseydim ampülü asla bulamazdım” Thomas Edison. 

“En büyük eserim olan Mesnevi tüm dünyaya ışık tutuyorsa bunun sebebi gittiğim ışık evleri ve hocamızın açtığı Konya Sabah Dershanesi’ne gitmemdir” Mevlana Celalettin-i Rumi. 

Gördüğünüz gibi ‘devletin memuru’ yerine ‘AKP’nin memuru’ söylemi hayata geçirilmiş vaziyette! AKP, Sayın başbakan’ın söylemini hayata geçiriyor!

Sayın Başbakan ne diyordu?

Benim memurum, benim bakanım, benim vekilim, benim valim…

Yukarıdaki tweetlerin dışında dershaneler için tweet atılabilir mi?

Hayır!..

Atılırsa ne olur?

Yanlış tweet atmak suçundan hakkınızda soruşturma açılır ve malum adrese gönderilirsiniz!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..