Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Devrin takımı olmak

Devrin takımı olsa Galatasaray, Alex gibi, Elmander'in elinden tutup el öpmeye götürürdü başbakanlığa birileri gibi! Savcıları yemeğe çıkarır, sonrada savunmada, benim yemeğimi yedi bana söylemeliydi operasyonu derdik!

Devrin takımı olmadığı için, ömründe ilk kez  TT Arena'da yuhlandı iktidar bu ülkede bunu unutmayın.

Polemikte ve cambazlıkta üste yok. Her olayda birileri suçlu, sanki Bursa'ya kaybedilen şampiyonlukta yakmadılar Kadıköyü veya Denizlispor maçı sonrasında gene karışmadı oralar.

Hep birileri şunu yaptı, birileri bizi kışkırttı vb. baheneler. TT Arena'da galip gel en kışkırtıcı sevinci yap, burnun bile kanamasın, stad ışıkları sönmesin, kalk yönetmelik hakkın olan kupayı sahada aldın diye, bu sevinci affetmeyeceğim de, yönetici olarak. Üstelik alınmaması için her türlü madrabazlık yaparak.

Yap yap o suçlu, bu suçlu bir aynaya bakın. 40 Maçın 16'sı derbi olan bir ligde seyircisiz oynama (kadın ve çocuklar izlediği hani, siz iyi bilirsiniz(!) cezası almayan fairplay tek taraftar Galatasaray taraftarıdır.

Adınıza kanunlar, yönetmelikler değişiyor, değiştiriliyor hala kimse yaranamıyor. O kötü bu kötü,o zaman kendi başınıza oynayın kendiniz verin, kendiniz alın kupaları, nasılsa siz size yeten bir Cumhuriyetsiniz(!) Gerçekten de öyle davranıyorsunuz(!) Ve size gerçekten zarar verenleri, göremeyip hala kulüp yerine şikenin de, provakatif olayların da nedeni olan hatta kendilerini kurtarmak adına kulüple devleti bile birbirine dahi düşümeye çalışan şahısları desteklemeye devam ederseniz daha çok neden biz dersiniz.

Saygılarımla. 

Barış Özkul.

 
Toplam blog
: 2
: 85
Kayıt tarihi
: 04.04.11
 
 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunuyum, Kongre ve organizasy..