Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '17

 
Kategori
Futbol
 

Dick Stopp......

Fenerbahçe kadar gariban dostu, düşenin elinden tutan başka takım yoktur herhalde bu dünyada. Büyük ihtimalle küme düşecek Kayserispor 19 maçta aldığı 16 puanın 4'ünü, attığı 18 golün 7'sini F.Bahçeye atarak sadece umutlarını tazeledi. Aynı şekilde Welliton attığı 7 golün 3'ünü, Gürayda attığı 3 golün 2'sini Volkan Demirel'e atmış. Buradan çıkan sonuç şudur. Bir sezon daha Aziz Yıldırım'ın egolarına feda edilirken bırakın şampiyonlar ligine gitmeyi bu futbolla UEFA Avrupa Ligine bile direkt katılamaz bu takım. Devre arasında Emenike'nin takımla ilgisi kesilirken sadece Karavayev alınabildi. Hemde Bu adamın yerinde takımda oynayabilecek 6 tane adam varken yine aynı tipte aynı ayarda bir transfer yapmak Aziz Başkanın umarm son kazığı olur bizlere. 6 tane bal yapmayan arı yetmedi dünyanın yedinci harikasınıda kadroya kattı. 

Şampiyonluk yolundaki 2 rakip kazanmışken bu maça da hazırlık maçı havasında başlayan kırpık yıldızlar topluluğu yine ilk golü yedikten sonra biraz noluyor ya diyen Mehmet Topla ve Alper gibi savaşçı ruhlarla beraberliği yakaladı. Ancak bir sağa bir sola sonra olmadı Volkan'a topu atmaktan başka hiç bir olumlu top kullanamayan Kjaer, Skirtel, Josef, Salih gibi adamlarla ancak bu kadar olur. Advocaat efendi de ne yapsın yılda 5 milyon euro ödediğimiz uçan hollandalı RVP'yi sakatlanmasın diye ancak son 30 dakikada oyuna alabiliyor. O da sağ olsun aldığı parayı orta sahadan Volkan'a attığı geri paslarla hakkını çok güzel veriyor. Lens efendi de rakip 10 kişi kalmadıktan sonra hiç bir şey yapamaz hale geldi. Salih için söyleyecek bir şeyim yok zaten bu çocuktan bir cacık olmaz.

Artık önümüzde tek tutunacağımız kulvar Türkiye Kupası kaldı demek isterdim ama Beşiktaş ile İnönü stadında yapılacak maçta bu futbolla tarihi fark yeriz. Ondan sonra Aziz Başkanda Dick stop der. 

Allah bu sezonu Aragonesli sezona benzetmesin demekten başka dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Transfer sezonu gelince milyon euroları isteyen bu ruhsuz karaktersiz futbolculardan ve başkanlarından kurtulmak dileği ile stop.....

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..