Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '09

 
Kategori
Futbol
 

Diego Fenerbahçe’ye elbette yakışır

Diego Fenerbahçe’ye elbette yakışır
 

Fenerbahçe


Bir FB’ li olarak basından duyduğum bir haber beni çok mutlu etti sizlerle paylaşmak istedim.

“Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın Diego transferi için pazarlık masasına otaracağı belirtti.” Devamı şöyle haberin;

TRT, Radyospor Cup'a katılmak için Antalya'ya hareket eden Werder Bremen'in sportif direktörü Klaus Allofs ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Diego transferi için pazarlık masasına otaracağını belirtti.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yılın transfer bombasını' patlatmaya hazırlanıyor. 2007'de Kicker dergisi tarafından Bundesliga'da 'yılın futbolcusu' seçilen Diego, F.Bahçe yolunda. TRT RADYOSPOR CUP'a katılmak için Antalya'ya gelecek Werder Bremen takımının sportif direktörü Klaus Allofs, bu hafta sonunda Antalya'da Diego transferini konuşmak üzere Yıldırım ile buluşacak. Bremen'e Porto'dan gelen 24 yaşındaki Diego, Aachen'e 60 metreden attığı süper golle 'tüm zamanların en güzel gollerinden' birini kaydetmişti.

Peki neden Diego diye sorarsanız Alex' e alternatif olarak düşünülüyor.

Werder, Brezilyalı orta saha oyuncusu (oyun kurucu) için 17 milyon euro istiyor. F.Bahçe yönetiminin, önceki gün resmi internet sitesinden "Yabancı transferi yok" şeklinde açıklama yapması, Diego transferi için ustaca bir taktik olarak yorumlandı. İspanyol spor gazetesi Marca da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir haberde F.Bahçe'nin Diego için Real Madrid ile yarıştığını yazmıştı. Sızan bilgilere göre Alex'le henüz sözleşme uzatmayan F.Bahçe'nin, Diego transferini gerçekleştirmesi halinde sezon sonunda Alex ile yollarını ayıracağı iddia edildi.

Ne diyelim hem FB hem de tüm FB’ liler için hayırlı olsun.

 
Toplam blog
: 405
: 914
Kayıt tarihi
: 19.04.07
 
 

Okumayı ve kendimce yazmayı severim. Samimi eleştirilere açık biriyimdir. ..