Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '17

 
Kategori
İnternet
 

Dijital Dünyaya Giriş Anahtarı

Dijital Dünyaya Giriş Anahtarı
 

Dijital Dünya


Dijital Dünya internetin bu denli hayatımıza girmesi ile birlikte her platformda duyulan bir sözcük haline gelmiştir. İnternet sonsuz bir ağ gibi yaşamsal ihtiyaçlarımızın satıldığı bir dünya haline gelmiştir. Gıdadan, kozmetiğe hatta sağlık ile ilgili hizmetlere kadar bir çok ihtiyacımızı artık internet üzerinden satın almaya başlamış bulunmaktayız.
 
Firmalar dijital dünyaya giriş yaparak ,sanal mağazacılık sistemi ile ürün veya hizmetlerini satışa çıkarmış bulunmaktalar. 7'den 70 herkesin elinde ve her an yanında olan cep telefonları, tabletler her ihtiyaca ve aradığımız herşeye kolay ulaşmak için kullanılan iletişim cihazları haline dönüşmüştür.Eski dönemlerde internetin hayatımıza girmediği zamanlarda, bir hizmeti ararken bulunduğumuz ilin sarı rehber'e bakarak telefon numaralarına ulaşabiliyorduk.Dijital dünya bize rehber adı altında firmaların kayıt olarak daha kolay bulunabilirliğini sağlayan platformlar ortaya çıkarmıştır. Firmaların dijital dünyaya giriş anahtarı olan rehber ile artık arama motorlarında var olarak daha yüksek kitlelere hitap etmenin çalışmalarını yapmaktadırlar. Rehber bir firmanın marka bilinirliğini arttıran, tüketici ile direk buluşma sağlayan, ücretsiz reklam ve tanıtımlarını yayınlayabildikleri, arama motorlarında bulunabilirliklerini yükselten dijital dünyaya giriş anahtarıdır. Bir firma günümüzde internette varsa ancak markalaşabilmektedir. Rehber bu görevi üstlenerek firmalara bu konuda ücretsiz kayıt imkanı sunmaktadır. Ayrıca rehber ile kayıt oluşturan bir firma sadece bulunduğu ilde değil tüm ülke aramalarında bulunabilir bir düzeye gelmektedir. İnternet sitelerinin üst sıralarda olmasını isteyen site sahipleri detaylı bilgileri ile şirketlerinin kayıtlarını rehber'e yaparak daha fazla para kazanabilmelerini sağlayan rehber sistemi google arama motorunda da yer alamaktadır. Bir firmanız varsa ve hala internet dünyasına dahil olmadı iseniz mutlaka rehber ile kayıt oluşturarak hızlı büyümenin keyfini çıkarmalısınız. 
 
Rehber günümüzde dijital dünyanın en önemli aracısı haline gelmiş eski sarı sayfalar sisteminin mazide kalmasını sağlamış gelişmiş sistemlerdir. A'dan Z'ye her alandaki firma sahibi mutlaka rehbere kayıdını oluşturarak üretici ve tüketicinin kısa yoldan bululmasının avantajlarını yaşamaktadırlar. Gelişmekte olan ülkemizde internet oldukça iyi bir konumda kullanılmakta bunun bize sağladığı avantajları yaşayabilmekteyiz. 
 
Toplam blog
: 3
: 99
Kayıt tarihi
: 03.03.17
 
 

Kitap sever bir kız ..