Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '11

 
Kategori
İnternet
 

Dijital e -katalog ile doğaya katkı sağlayın

Dijital e -katalog ile doğaya katkı sağlayın
 

e-katalog, dijital katalog, digital katolog


E-katalog nedir? Doğaya duyarlı davranan siz değerli müşterilerimize sunum konusunda önerimiz e-katalog'dur. 

E-Katalog işlevselliği her geçen gün artıyor. Matbaa basımı katalogların dünya enerjisine olumsuz etkisini biliyoruz. 

Hem katalog baskıların maliyet konusunda birim fiyatları ile e-katalog fiyatları arasında ise ciddi anlamada maliyet farkı bulunuyor. E-katalog internetin olduğu her bilgisayara mail ile gönderilebilirsiniz, hatta dünyanın her yerine. 

E-dijital kataloğun avantajları nelerdir? E-katalog ekonomiktir. Maliyeti baskılı kataloğa göre düşüktür. Sınırsız sayıda müşterilerinize gönderebilirsiniz. Sunumlarda zaman aralığını ayarlayarak sunabilirsiniz. Gerçek bir doğa dostudur. 

Baskılı katalog mu, e-katalog mu yaptırmalıyım? Harcama konusunda bütçenizi kısmanız gerektiğini düşünüyor ve düşüncenizin zamanla kazanımlara göre planlamanın doğru olacağını düşünüyorsanız baskılı kataloğun e-katalog dan daha maliyetli olacağı kesin. Önerimiz mutlaka e-katalog olacaktır. E-katalogun avantalarını yukarda anlatamıştık... 

İş görüşmelerde sık tercih edilen ürünlerinizi şık tasarımlı ekonomik bir broşür ile anlatabilir, ofis dönüşü Ürün E-Dijital kataloğunuzu müşterinize gönderir sayfalarını incelemesini tavsiye edersiniz. Ardınan olası soru ve öneriler konusunda ayrıntıları telefonda anlatabilirsiniz. 

E-katalog tasarımı için yol haritası? E-katalog hazırlama konusunda detaylara takılmayın. 

Üretim yapıyorsanız neler ürettiğinizi, satış ve pazarlama yapıyorsanız mutlaka sattığınız ürünlerin listesini çıkarmada zorlanabilirsiniz. Hiç canınızı sıkmayın, basit olan sık satıklan ürünleri bir ana başlık altında dizin halinde listeliyebilirsiniz. Örnek olarak: Temizlik malzemeleri ile ilgili e-Katalog yapmak istiyorsanız. Ana liste => 1- Temizlik grubu=> Yüzey temizleyiciler, parlatıcılar, temizlik aparatları vs. 2- Gıda grubu => İçecekler, bakliyat gibi taslak aşamasında ayırmanız e-dijital kataloğun yarısını bitirmek demektir. 

Nasıl çalışır? Masaüstüne indirme derdi yok! Digital kataloğu kullanmak çok basit, kullanmak için mailinize gelen linke tıklamanız yeterli.. Sonraki linkine tıklıyarak sayfalar arasında geçiş sağlanır. İlk yüklenen sayfa 20 sn sürer, sonrakiler için beklemek yok. Tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışır! 

E-Dijital kataloğunuzun safari, İnternet Explorer, Mozilla Firefox, Chorme, Opera vb tarayıcı tarafından açılır. E-katalog çevre dostudur. Dünyanın nefes alması biz insanların elinde yakın ve arkadaşlarımıza bir şey olması asla kabul etmeyiz. 

Dünyada bizim için olmassa olmaz şartlarımızdandır. 

Gelecekte ne olur bilinmez fakat doğal hayata katkı sağlamak her dünyalı için şarttır. 

 
Toplam blog
: 4
: 566
Kayıt tarihi
: 10.08.11
 
 

Grafik Tasarımcı, metin yazarı, düşünür yazar çizerim...