Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '17

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Dijital gıdalar sizlerle

Dijital gıdalar sizlerle
 

Dijital gıdalar sizlerle


Yıl 2017. Dijital sistemler aldı başını gidiyor, aslında büyütülecek bir şey yok değil mi? Yıllar öncesi  “ Jetgiller” diye bir çizgi film vardı sadece oradakiler gibi olmaya başlıyoruz. Hayatımız kolaylaşıyor, tamam hayat çok zor arabesk yapmayalım biliyorum da bu farklı bir kolaylık sevgili okur. Şu bir gerçek ki teknolojiyi nasıl kullanırsan sana o şekilde karşılık verir. Yararlı bir şekilde kullanılırsa hayatımıza etkileri de güzel olur elbette. Hadi gelelim beni ilgilendiren kısmına, gıda sektörü ve teknoloji bir araya gelirse ne olur?

Şöyle buyrun…

Günlük tükettiğimiz gıdalar var, sofralarımızın olmazsa olmazı. Hani günlük almasak bile haftalık ya da aylık alışverişler mevcut. İş, güç, okul… her birinizin sorumlulukları dağ gibi.  İşe giderken şunu alayım tekoyayım, iş çıkışı şunu koşa koşa alayım eve geçeyim. Aman da aman gün sonunda markette sıra beklemek en büyük hobim. Hiç yorulmadım, biraz farklılık olsun da uzun sıraya gireyim. Yok bu kadar olmasa da tek bir sonuç var : Zor geliyor.  Şimdi o  “ Hareket ediyoruz işte, bunlar hayatın akışı. “ cümlelerini kurmayın lütfen. Oturup gazete okurken tabi yorulmuyorsun da gün sonunda görüyorum herkesin yüzünü.  Kısa keseyim de hepinizi çok mutlu edecek yeni habere geleyim, ülkemizdeki bir market zinciri bir telefon uygulaması başlatmış! Giriyorsun, istediğin ürün neyse onu seçiyorsun. Poşetlenmiş ve hazır halde seni markette bekliyor seçtiklerin, kapıdan uğrayıp alıp çıkıyorsun…   Soğukta muhafaza edilmesi gereken gıdalar da düşünülmüş her şeyiyle.  Şuan 26 mağazada uygulanmaya başlamış bile.  Şirket dijital yaşamın kolaylıklarını müşterilerin hizmetine sunmaktan oldukça mutlu.  Tabi sadece gıda ürünlerinde değil tüm ürünlerde geçerli bu…

Öncelikle tebrik ediyorum,

Engelli arkadaşlarımız ve yaşı ilerlemiş büyüklerimiz için bu şok güzel bir haber . Uygulamayı kullanmayı bilmeyen ise bir tanıdığı, torunu, komşusu aracılığıyla buna ulaşabilir elbette. Hayatımızı kolaylaştıran, bizlere aynı zamanda kaliteyi sunan bu market zincirine okuyucularım adına teşekkür ederim.

Not:  “ Şok güzel haber. “                                                                                     Sağlıkla Kalın!

Gıda Mühendisi- Nermin Özge Bilge

 
Toplam blog
: 385
: 303
Kayıt tarihi
: 20.02.15
 
 

Gıda Yüksek Mühendisi  ..