Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '12

 
Kategori
Astroloji
 

Dikkat: 10 Temmuz - 23 Ağustos 2012 tarihleri arasında deprem, yıkım ya da savaş olabilir!

Dikkat: 10 Temmuz -  23 Ağustos 2012 tarihleri arasında deprem, yıkım ya da savaş olabilir!
 

Astroloji


İlkbahara girdiğimiz şu günlerde kimsenin moralini bozmak istemem ama son olan Muş depreminden sonra, yaz aylarının özellikle,10 Temmuz ile 23 Ağustos günleri arasının çok hareketli, yıkıcı ve yakıcı geçeceğini bildirmeyi kendime bir borç saydım. 

10 Temmuz ile 23 Ağustos günleri arasında Mars Terazi burcunda Plüto da Oğlak burcunda kötü konumda olacak. Mars ve Plüto.nun birlikte kötü konumda oluşu ani ve istenmeyen yıkımları gündeme getirecek. Mars.ın Terazi burcunda kötü konumda oluşu Adalet ve Diplomasi konularında zorlamaları, saldırıları belkide bir askeri saldırıyı gündeme getirebilir. Yani savaş çıkabilir. 

Bunların haricinde Mars ve Plüto.nun aldığı sert açılar yüzünden yer altında hareketlilik olabilir.  Bu arada Uranüs de Koç burcunda Mars ve Plütonu kötü bir şekilde etkiliyor. Yani depremler gündeme gelebilir.  Bu depremler öyle küçük çapta değil yıkım oluşturabilecek güçte depremler olabilir. 

Temmuz  ve Ağustos aylarında  ani ve istenmeyen yıkımlar gözüküyor ama bu yıkım savaşla da olabilir deprem ile de olabilir. Ya da her ikisi de olabilir.  Zaten astroloji de dünyayı ve insanlığı etkileyecek olayların başlangıcına işaret eder. 

Dost düşman herkesi sıcak ve yakıcı bir yaz bekliyor!

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..