Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '08

 
Kategori
Blog
 

Dikkat; Bu Bir Uyarı ve Bilgi Mesajıdır


Senin Dağınıklığını Sevmek: http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=104215

Yukarıda linkini gördüğünüz “Senin Dağınıklığını Sevmek” adlı yazı, 14/04/08 tarihinde tarafımdan yazılmış olup, 15/04/08 tarihinde burada yani Milliyet Blog’da ve 11/08/08 tarihinde de kendime ait blogspot sayfamda yine şahsım tarafından yayınlanmıştır.

Aşağıda linkini göreceğiniz yazı ise (tabi hala yayından kaldırılmadıysa), bugün yani 02/09/08 tarihinde saat 17:16’da, “Bıark, toplanma” adı altında, içeriğinde alıntı olduğuna dair hiçbir bilgi olmadığı ve ismim dahi geçmediği halde, kelimesi kelimesine aynı şekilde yine burada yani Milliyet Blog’da yayınlanmıştır.

Bir arkadaşımın uyarısı üzerine gördüğüm ve yine pek çok arkadaşımın şahit olduğu bu durum hakkında yorumu size bırakıyorum.

Bıark, toplanma: http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=129533


***ARKADAŞLAR VERİLEN BİLGİ VE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ÖNCE İLGİLİ YAZI, SONRASINDA DA İLGİLİ KİŞİNİN ÜYELİĞİ SİLİNMİŞTİR. BÖYLE BİR DURUMU HİÇBİRİMİZİN TEKRAR YAŞAMAMASI DİLEĞİYLE. YİNE DE BİZİM DİKKATLİ OLMAMIZDA VE MİLLİYET BLOG'UN DA BU KONUDA BİR ŞEKİLDE BİR DENETİM MEKANIZMASI OLUŞTURMASINDA FAYDA VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

 
Toplam blog
: 246
: 980
Kayıt tarihi
: 27.01.07
 
 

30’ lu yaşların ağırlığında geçiyor artık yaşam ama teğet geçerek, ama kurcalayıp didikleyerek...İst..