Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

Dikkat!

Dikkat!

Fetullah Gülen’i ve AK Partiyi yok etme belgesi Türkiye’yi bir hayli yoracağı ve böleceğe benziyor.

Politika yine aynı amaçla Türk halkını bölmeye devam ediyor. Zihniyetler yine değişmiyor.

Halk arasında yandaşlaştırmak için büyük bir fırsat. Aman ha bu halk birleşmesinde biz bölmeye devam edelim belgesi gibi geliyor bana.

Yine yandaşlaştırarak halkı kendi arasında çatışmaya sürüklemeye çalışan bu zihniyete karşı dik durmak gerekir. Yoksa toplumsal bölünmede bir büyük yara daha alırız.

Fethullahçılar ve Cumhuriyetçiler çatışmasına bir kötü izlenimler daha bırakmış oluruz geleceğimize dair. Benim tavsiyem devletin kendi arasında ki bu kutuplaşmaya ayak uydurmak yerine Türk halkı olarak köşede durup bu rezalet ortamın açıklığa vurulmasını beklemektir.

Eğer ki biz bunu sağlamazsak kötü günlerin bizi beklediği bir kesindir. Şimdi medyada yandaşlaşma çabası içerisinde. Kimse bu gerçeği yazmayacak. Medyanın patron babaları büyük paralar verdiği için yazarlarına, bu gerçeği yazdırmamak ve halkı aydınlatmamak için çabalayacağı da bir kesin. Unutmayın biz bize lazımız. Biz bizi yok etmek için çabalamamamız lazım ve bu oyunu ayak uydurmamız gerekiyor.

Ülkemizde ne zaman görüşler arasında bir çatışma boşluğu olsa halk arasında bir toplumsal barış süreci oluşuyor. Ve bu ne zaman sağlansa böyüklerimizi ateş basıp bu sorunu ateşlendirmeye dair çözüm bulmak için yanıp tutuşuyorlar. Ve her zaman ki gibi bir çözüm yoluyla karşımıza çıkıp bizleri yani Türk halkını bölmeye devam ediyorlar.

Yıllardır bu tür yalanlarla uyutulup kandırıldık bölündük. Artık bunlara dur deme vakti geldi. Ben bu sorunu ele alarak toplumsal barışın sürmesi için çabalarken siz okuyanlarımın da inanıyorum ki toplumsal barışın sürmesi için hoşgörülü yaklaşımlarınıza devam edeceksiniz.

Son kez vurgulayarak yazımı sonlandırıyorum. Toplum olarak bu sorunu taraf tutarak değil de kendi aralarında ki bu ayıbın bir an önce ortaya çıkartılıp gerçekleri ortaya koymalarını bekleyelim. Sakın ama sakın yandaşlaştırmaya yönelik bu oyuna gelmeyelim. Bu toplumu bölecekleri kadar böldüler zaten. Bunu görmemek için kör olmak gerekir.

Saygılarımla…

Hoşçakalın…

GÖKHAN DOĞAN

 
Toplam blog
: 20
: 488
Kayıt tarihi
: 17.11.08
 
 

Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksek Okulu Muhasebe bölümünü okudum. Sene olarak bitirdim ama..