Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '07

 
Kategori
Blog
 

Dikkat dikkat! Flaş haber! Issız adada kaybolan bloggerlerinin 5. bölümü komada!

Dikkat dikkat! Flaş haber! Issız adada kaybolan bloggerlerinin 5. bölümü komada!
 

Issız adada kaybolan blogcular dizisinin beşinci bölümünün başına vahim bir kaza geldi, şu anda yoğun bakımda ve yaşam mücadelesi vermektedir. Dizinin müdavimleri hastane koridorlarında heyecanla beklemeye davet edilmektedir.

Yazı dün akşam itibariyle sevgili sizlere ulaşmak üzere yola çıktı. Dikkatsiz ve aşırı hızdan dolayı onay barajına çarptıktan sonra, bir şekilde MB’ ların ana sayfasına ulaştı, ulaştı ama bu çarpma sonucu hayli yaralıydı. Satırları yarıda kesilmiş, kalın harfleri incelmiş, içler acısı halini gören yazarı, yazıyı hemen geri çekip kendisine acil müdahalede bulundu. ( Sakın yanlış anlaşılmasın Editörlerin yazıya herhangi bir müdahalesi yok. Mesele teknik bir sorun )

Yazıyı daha dikkatli olması yönünde iyice azarladıktan sonra tekrar salıverdi MB ların o maceralı yollarına. Mola vermek için girdiği bir tesiste 5. bölümü gören bir editörümüz

“ Ya sen az evvel yayında deği lmiydin ? Ne arıyorsun şimdi onayda?” diyerek hemen kendisini yayına aldı, aldı ama yazının giriş tarihi bir gece öncesi olarak göründüğü için Ana sayfada sadece bir kaç dakika görünebildi. Bu defa da Ana sayfadan şutlanan yazının şu anki durumu geçekten çok kötü. Komada yatıyor. Her tarafından hortumlar ve kablolar sarkıyor. Hatta istikrarsız kalp atışını sergileyen o pip pip pip sesleri beni çok endişelendiriyor.

Buradan Issız ada dizisini iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmayan siz okurlara sesleniyorum. 5. bölümü MB hastahanesinin yoğun bakım katında şu http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=78681 nolu odada ziyaret edebilirsiniz. İnanın bu ziyaret ona çok moral verecektir. Sevgilerimle. İmza: Issız ada dizisinin yazarı

 
Toplam blog
: 121
: 1814
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

Almanya'da doğdum. Haylaz bir öğrenciydim. 16 yaşımdan beri ticaretle ilgileniyorum. Şu anda büyük b..