Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '17

 
Kategori
Sinema
 

Dilek Uluer ilk filminde yönetmeninden tam not aldı

Dilek Uluer ilk filminde yönetmeninden tam not aldı
 

Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren başarılı tiyatro oyuncusu Dilek Uluer ilk sinema filmi “Parayı Bulduk” filminin çekimlerini tamamlandı.

İlk filminde Ersin Korkut, Afrikalı Ali, Alay Cihan, Gülsüm Alkan, Metin Yıldırım, Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt, Hüseyin Elmalıpınar, Vahdet Çakar, Taylan Erler, Hakan Salli, Erol Toksoy, Serkan Dinç ve Yavuz Karakaş gibi usta oyuncularla kamera karşısına geçen başarılı oyuncu Dilek Uluer, sette sergilediği başarılı performansıyla filmin yönetmeni İhsan Taş’tan tam not aldı.

Daha önce ekranda takip ettiği oyuncularla aynı projede yer aldığı için oldukça mutlu olan başarılı oyuncu ilk filminde ajans sahibi Tuğba karakterini başarıyla canlandırdı.

Eğitimine (BASAD) Bakırköylü Sanatçılar Derneği'nde start veren Dilek Uluer 2015 senesinden bugüne kadar ve hâlen Craft oyunculuk Atölyesi'nde devam etmektedir. Hayallerinin peşinden giden, oyunculuğu ve canlandıracağı karakterlerle bir bütün olmayı hedefleyen Dilek Uluer yakında adından oldukça söz ettireceğe benziyor.

 
Toplam blog
: 43
: 910
Kayıt tarihi
: 14.12.14
 
 

1980 yılında Batman'da dünya'ya gelen ihsan Taş 2002 yılında sanat camiasına giriş yaptı.  Bir ço..