Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Özel bir eğitim merkezinde Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapıyorum. Hayatıma dair bazı cümleleri bir araya getirip sizlerle paylaşmaktır niyetim. Sürç-ü lisan edersek affola..

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Neden Galatasaraylısınız?

Öncelikle emek verdiğiniz bu yazı için teşekkür ederim. Ben takım tutmayı aşık olmaya benzetiyorum. Aşık olduğunuz insanın eksik yanları nasıl gözünüzde bir kum tanesine dönüşüyorsa, tuttuğunuz takımın da yalnışları aynı şekilde gözünüzde çok küçük kalır. Nasılki aşık olmak sizin isteğiniz dışında gelişen bir olay ise, takım tutmakta (herşeye rağmen) istek dışı bir olaydır. Tuttuğum takımdan vazgeçmek, aşktan vazgeçmektir. Çünkü aşk bile bile tutsaklıktır. Peki siz hangi takımı ve hangi kriterlere göre tutuyorsunuz. Teşekkür ederim.

19 Kasım 2008 20:37
Aşkı sıkı tutun, düşürmeyin sakın

tüm yüreğimle tebrik ediyor ve alkışlıyorum sizi. FENERBAHÇELİ olmakla yeniden onur duyduğum bu yazınızın altına imzamı atıyorum. saygılarımla

16 Kasım 2008 19:54
Fenerbahçe'den nemalananlar

Yazınıza başın sonuna kadar katılıyor ve imzamı atıyorum. Fazla söze gerek bırakmayan bu yazınız için teşekkür ederim. ( Uçmak düşmeyi göze almaktır. Kanaryanın uçmasını istemeyen, kement atıp ayaklarından aşşağıya çekmeye çalışan sözde bu kovboy sürüsene gereken cevap zaten oynanan futbol ve alınan skorla verilmektedir. Tek gerçek FENERBAHÇE..) saygılarımla.

16 Kasım 2008 19:51
 
Toplam blog
: 7
: 471
Kayıt tarihi
: 26.10.08