- Kategori
- Pratik Bilgiler
- Okunma Sayısı
- 3677
Dilim kayganası nasıl yapılır?
3 adet yumurta bir kasede iyice çırpıldıktan sonra, üzerine 1 kahve fincanı süt veya 1 kahve fincanı su ilave edilerek karıştırınız. 3 günlük bayat ekmek dilimlerini arkalı önlü bu karışıma bulayıp hemen ardından kızgın sıvı yağda kızartınız. Afiyet olsun.. Yarasın.. Kilo yapmasın..
Not: Kızğın yağdan zarar görmemek için mutlaka bez eldiven kullanınız
Tavanızın veya saplı tencerenizin sapını mümkün olduğunca duvara doğru çeviriniz ki iş kazası olmasın
Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!