Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İlkokul mezunuyum. Müzikle ve şiirle ilgileniyorum, yazmayı seviyorum.. İki edebıyat sitesinde (antoloji, edebiyatdefteri) yazdıklarımı paylaşıyorum. İhtisasını hala hayat üniversitesinde tamamlamaya çalışan tembel bir öğrenciyim. Uzmanlık alanım çiftçilik, toprağın dilinden iyi anlarım.Rengim; Kırmızı, Siyah. Doğayı, hayv..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Trakya'nın kızları İzmir'in kızlarından daha güzel :)

Vallahi öncelikle bu güzel övgülerden dolayı kızlarım adına ben teşekkürediyorum size. Ben trakyalı olduğum için dikkatimi çekti yazınız. Fakat tesbitlerinizde yerden göğe haklısınız. Güzeldir benim insanım her yerde her şehirde güzeldir ve lakin trakyanın kızlarının kendine has bir çekiciliği vardır. Sempatiktir, doğaldır,sevecendir, vs. Ben de mu kadar methiyeden sonra güzelliğin dışında sadece bir kaç şey ilave etmek istiyorum. tarlada, ahırda,fabrıkada,şirkette, çalışan yada evde oturan, okuyan, okumayan bir çok kızımız ayrıca çalışkan ve maharetlidir. Bne çok uzun zaman oldu Tekirdağdan ayrılalı (1987' den beri Bursada yaşıyorum) En azından benim hatırladığım bu. İçten ve samimi yazın için ayrıca kutluyorum seni sevgiler..

25 Şubat 2013 00:17
En büyük kim?

:) Şaka gibi ... siz böyle devam edin. Ben yeni geldim ama KRAL'ı tanımak güzeldi, en azından ayağımı denk atarım bundan sonra :)))

15 Ocak 2013 13:49
 
Toplam blog
: 41
: 486
Kayıt tarihi
: 11.01.13
 
 
 
 

 
Çocukların yaralarını sarın; yaralarını değil, yüreklerinde ki sevgiyi, yarınlara olan inançlarını,