Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '17

 
Kategori
Dünya
 

Dindar Kürtler, Tayyip Erdoğan Yerine Barzani'yi Tercih Etmemelidir!

Dindar Kürtler, Tayyip Erdoğan Yerine Barzani'yi Tercih Etmemelidir!
 

İsrail destekli Referandum'un Dindar Türklerle, Dindar Kürtler arasında kopuş sağlamak amacını taşıdığı giderek daha da su yüzüne çıkıyor.

PKK ve uzantısı olan Marksist Kürt yapılarının Kürt halkının çoğundan destek bulamaması bölgeyi yeniden dizayn etmek isteyen emperyalistleri başka arayışlara yöneltti...

Madem, Marksist Kürtlerle bu işi götüremeyeceğiz, o halde Dindar Kürtleri de devreye alalım, politikası devreye sokuldu...Bu işin en pratik yolu da Sünni Kürt Barzani'nin hayalleriydi.

Barzani'nin 16 yaşından beri kurduğu hayalleri elbette İsrail/Amerika ortaklığı da biliyordu. O halde, bu adamı, hayallerinin peşine takmak, bölgede yeni fay hatları oluşturmak için biçilmiş kaftan olacaktı.

AK Parti'nin, Türkiyedeki Kürt vatandaşlarına kucak açan yaklaşımı, sorunu İslami kardeşlik çerçevesinde halletme çabaları Marksist Kökenli PKK ve uzantılarının şansını bitirmişti.

Emperyalizm buna karşılık Barzani kartını ortaya sürdü. Madem Marksist Kürtlerle uyuşamadınız alın size Sünni Barzani...Hadi şimdi Bağmısız Kürt Devleti kurun!!!

Elbette, bu eski Kürt hayalinden Amerika ve İsrail'in beklentisi, bölgede "duygusal kopuşlar" yaratıp dinine, mezhebine, imanına bakmazsızın Türkleri ve Kürtleri birbirine düşürmek...

Böylece bölgeyi yeniden terörize ederek nihai amaçlarına ulaşmak... Bu nihai amacın, Türkiye dahil bölgedeki tüm güçlü ülkeleri güçsüz hale getirmek (parçalamak) olduğunu artık bilmeyen yok!

Türkiye, bu oyuna gelmemelidir... Ancak, Müslüman Kürtler de bu oyuna gelmemelidir... İsrail gibi, ezeli İslam düşmanının desteklediği işten kimseye hayır gelmeyeceğin anlamalıdırlar...

Dindar Kürtler herşeyi Türkiyeden ve Tayyip Erdoğandan bekliyor, görüntüsü veriyor... Irak referandumunda Evet, diyen bir Iraklı şoför'ün, işler kötüye giderse ailemi alır Türkiye'ya kaçarım, diye ifade ettiği şuursuzluğu tüm Kürtler göstermemelidir.

Senin o "evet" in aslında ailenle birlikte kaçmak istediğin Türkiye'yi güvenli bir liman olmaktan çıkarmaya yönelik olduğunu anlamayacak kadar şuursuzsan, bunun bedelini ödersin.

Hüda-Par yetkililerinin açıklamaları bu manada çok talihsiz ve çok şuursuz açıklamalar gibi görünüyor... Sanki İslamın ırkçılık yasağı sadece Türkler için varmış gibi davranmak sonunda felaket getirir.

Türkiye, eski Kemalist dönemin "seçkinci ırkçılığını" terketmiştir. Bugünün iktidarı halkına ırk noktasından bakmıyor ve 15 yıldır bunun gereğini yapıyor... O halde siz de kendinize düşeni yapın!

Barzani'nin hayallerinden bir fırsat bulup hemen "ırkçı" duruşa geçmeyin... Bu iş Kürtler için yapılmadı, bu iş İsrail için yapıldı... Aslında ta başından dayınız Barzani'ye çok kararlı karşı duruş sergilemeliydiniz.

Bunu yapmadınız bari şimdi "İslam kardeşliğini" bozucu davranışlara girmeyin... Türkiye, hepimizin vatanıdır ve İsrail/Amerika Barzani'nin sırtına binmiş üzerimize gelmektedir.

Eğer, ümmet bilincini kaybeder, şuursuz hayaller peşine düşerseniz sonunuz felaket olur... Çünkü, Şeytan işi olan ırkçılığın peşine düşenlere Allah yardım etmez.

Şimdi ırkçı duyguları ayaklar altına alma zamanıdır ey Dindar Kürt kardeşlerimiz!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..