Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Diş Beyazlatma Fiyatları

Diş Beyazlatma Fiyatları
 

diş beyazlatma dr onul üner


Diş beyazlatma nedir

diş beyazlatma dişin orjinal rengine döndürme işlemidir. 2 farklı şekilde bu işlem yapılabilir. Bunlar ; ev tipi diş beyazlat ve ofis tipi diş beyazlatma işlemidir. Her iki yöntem ile aynı sonuç alınabilir. Temel farkı birinde bu işi bir diş hekiminin yapmasıdır. Diğerinde hekimin verdiği macunlar ve fiziksel ajanlar ile işi hastanın kendisi yapmasıdır.

Diş beyazlatma ile dişler ne kadar beyazlar

Diş beyazlatma işlemi yaptırmak isteyen hastalar genelde bembeyaz dişleri olsun ister. Tarifleri değişmez. Önlüğünüz gibi inci gibi olsun gibi tabirler ile olabilecek son beyazlık derecesi kadar beyaz olsun ister. Ama gerçekler öyle değildir.

Çünkü diş beyazlatma işlemi ile dişin kendi rengine bir geri döndürme işlemi yapılır. Yani dişiniz kirlenmeden önce hangi derecede beyaz ise, o haline döner. Dişin orjinal halinden fazla bir beyaz tonu verilmez. Ama bu beyazlık tonuda sizin için yeterli olacaktır.

Diş beyazlatma işlemi ne kadar sürer

Diş beyazlatma işlemi klinik ortamında diş hekiminin yapması ortalama olarak bir saattir. İlk önce bir diş temizliği yapıldıktan sonra ajanlar dişe ve diş etlerine sürülerek işleme başlanır. Bir süre bekledikten sonra dişler temizlenir. Bu işlem ortalama olarak bir saat sürer. Dişin yapısına göre biraz daha az veya fazla sürebilir.

Diş beyazlatma fiyatları

Ev tipi veya ofis tipi fiyat değişir. Klinikte bir seferde yapılan diş beyazlatma işleminin maliyati kulanılan ürünlerin maliyatine göre ve doktorun bu iş için belirlediği işçilik üzerine belirlenir. Her diş hekimi farklı fiyat söyler.

Bu işte yüksek fiyatlar söyleyenlere yaptiriyim en iyi onlar yapar mantığı yoktur. Bu işin iyi bir ürün ile maliyati bellidir. Orta yollu fiyat veren firmalardan bilgi alınabilir. Ayrıca kullanılacak olan beyazlatma ürününün markasını sormayı ve sağlık bakanlığı tarafından onaylı olduğundan emin olunuz.

Ortodontist  Dr Onul Üner

http://distelitedavi.com/

 
Toplam blog
: 13
: 1307
Kayıt tarihi
: 03.07.13
 
 

1974 Ankara doğumlu olan Onul Üner, 1992 yılında TED Ankara Koleji'ni bitirdikten sonra Gazi Üniv..