Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '20

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Diş Beyazlatma

Diş Beyazlatma
 
Mekanik diş beyazlatma, bleaching şüphesiz ki estetik gülüş tasarımı beyaz ve ışıltılı dişler ile özdeşleştirilir. Güzel ve estetik gülüş, beyaz ve ışıltılı dişlerle özdeşleştirilir. Gülüş estetiğini belirleyen diş ve ağız, yüz ifadesi ile yüz hatlarını daha ahenkli kılar.
 
Bu sayede bireyler estetik bir diş bütünlüğüne sahip olmanın yanı sıra genel anlamda estetik bir görünüm kazanarak gülüş estetiğine de sahip olurlar. Fakat bireylerin kişisel estetik algılarıyla uyumsuz olan ve bunun sonucunda bireylere görsel açıdan mutsuzluk yaşatan bazı faktörler olabilir. Örneğin; bireyin dişleri dışsal faktörlerden ya da kalıtsal sebeplerden ötürü, onu rahatsız edecek hatta sosyal hayatında onu mutsuz edecek ölçüde sararmış olabilir.
 
Kişiden kişiye ten rengi ve dudak pigmentasyon yapısı değişkenlik gösterir. Bazı ten renkleri ve dudak yapısı da dişlerin sarılığını daha fazla ön plana çıkarabilir. Cinsiyet ayrımı gözetmeksizin diş sarılığı problemi her bireyi rahatsız eden bir durumdur.
 
Gülüş Tasarımı
 
Diş estetiğinin ve gülüş tasarımının önemli bir parçası olan diş beyazlatma estetiği, bireylere sosyal ve ruhsal açıdan pek çok önemli getiriler sağlayacaktır.  Dolayısıyla pek çok kişi bu sorunun üstesinden gelebilmek için alternatif arayışlarına girmektedir. Gülüş tasarımı ve estetiği uygulamalarından en ön planda olan diş beyazlatma tedavileri birkaç farklı klinik yöntemden oluşmaktadır.
 
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 15
: 47
Kayıt tarihi
: 16.10.20
 
 

Abdulkadir Narin ilk ve ortaöğrenimini Avusturya'da tamamladıktan sonra İstanbul Bahçelievler Ana..