Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '19

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Dış Görünüşün Ölçü Olması

Ya her şeyde olmasın bu bari. Kadın; dış görünüşü tabii ki ölçü olur, içinde ne var ki! Çilek aldım arkadaş, bayıla bayıla; içini açıp baktım tatsız tuzsuz iğrenç! Hem kadının içini açıp bakmıyoruz ki!

Artık bu çağa gelmişiz cahillik etmeyelim, her şeyde dış görünüşe bakmaktan vazgeçelim! En büyük bilinç burada. Çakallar elbette “Bak ne güzel!”diyecekler, “Tatmadan almam”

Yüzüne hatta uzaktan bakıp alıyoruz ya, resmi bile olur! Neymiş görünüşüne baş şunun ya! Kerim Korkut olarak ben noktayı koydum; artık bundan sonra dış görünüş her şeyde ölçü değil.

Çokbilmiş biri oradan çıkacak, “zaten öyle Korkut” Nah öyle, her şeyi görünüşüne bakıp alıyoruz! “Görünüşe bakma” Kim demişse doğru söylemiş ama görünüşe bakıyoruz!

En büyük aldatılma, kazıklanma nedenimiz çünkü artık bazı şeylerin içi dışı gibi değil, eşeği boyayıp satıyorlar. Bir de böyle abuk sabuk bir düzen var ki dokunamıyorsun, bakamıyorsun, tadamıyorsun… Mecburen görünüşüne bakıp alıyorsun. Adamlar(ve düzen) bizi kazıklanmaya mahkûm etmişler.

Yıkılsın ya bu genel düşünce, bir sebzenin meyvenin görünüşü güzelse beş para etmez; hormonlu, sağlıksız. Yiyecek içecekte görünüşü unutun. Görünüş hariç her şeye bakabilirsiniz. Hatta bakmadan görmeden torbadan doldurun gidin, yiyecek içeceklerde dış görünüş en büyük aldanma nedenimiz.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..