Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Türkiyeyi Etkileyen iç ve dış politika sorunları

http://blog.milliyet.com.tr/sakin02

ODTÜ 1970 Kimya Bölümü mezunuyum. Çalışma hayatımın bir bölümü kamuda bir bölümü ise özel sektörde geçti. Her iki kesimde de gelinebilecek en üst görevleri yürüttüm. İş hayatı ve onun getirdiği sosyal aktiviteleri 2000 yılında bıraktım. Türkiyeyi dolaylı veya doğrudan ilgilendiren tüm dış ve iç politika olayları üzerinde i..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Vatanın bütünlüğünü savunanlar gücünüz yetiyorsa haydi karşı koyun da Türkiye bölünmesin!

Ilk defa bir yazınızı o da tesadüfen okudum.Fikirleriniz oldukça ılginç, propoganda yapmaktan fikre, görüşe yer kalmamış. Aslında var olduğu da tartışılır. Bu türden yazıları bazı liberal köşe yazarlarında da görüyorum Sanırım oralardan esinlenmişsiniz. Anladığım kadarıyla barış adını taktığınız saçmalık yüzünden dün bu ülke üç sehit daha verdi. Barış olacak, analar ağlamıyacak varsın istediklerini verelim diyorsunuz. Zaten kimse bağımsızlık istemiyor biz onlarla,size göre onlar her kimse, beraber yaşarız ümidindesiniz. Siyasi yazı yazanın siyaseti bilmesi gerekir, öyle kulaktan dolma bilgi ve sloganlar la siyasi yazı yazılmaz. yazılırsa böyle olur. Bu işin, ve bu tatlı iktidarın hep süreceğini zannediyorsanız, açıp biraz okuyun derim. Belki o zaman tutarlı siyasi görüşleriniz oluşur da ne olacak, demokrasi için bölünüverelim demezsiniz.

09 Aralık 2014 15:11
Libya’ya yapılan Türkiye’ye de yapılır mı?

Teknik olarak bu her zaman mümkün.BM güvenlik konseyinin yaptırım uygulama kararı alması ve bazı Ülkelerin bundan vazife çıkarması lazım.Libya olayındaki Fransa örneği gibi.Ancak bir noktada Türkiyenin hafife alınacak bir ülke olmadığını düşünürüm.Bu nedenle kaba tabirle bu iş o kadar kolay değil...

30 Mart 2011 09:32
Siz gerçekten kaç kişisiniz?

Güzel bir soru...

12 Şubat 2010 16:19
 
Toplam blog
: 89
: 321
Kayıt tarihi
: 27.07.09