Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '09

 
Kategori
Genel Sağlık
 

Diş Tedavisi Sanatı

Diş Tedavisi Sanatı
 

Sağlıklı dişler


İnsan bedeninin her bir parçasını incelediğinizde olmazsa olmazla karşılaşıyoruz. Hani insana sorsalar; en önemli parçan nedir diye; her biri kendi psikolojisiyle farklı bir şey söyleyecektir.  

Dişler ilk bakışta yüzümüzün estetiğinin önemli görüntüsü gibi duruyorsada; insan denen bu müthiş tasarımın kendini devamın temel faktörünün doğal beslenme olmasından ve beslenmeninde başlangıç işlemini yapan parçamızında diş olmasından ötürü; bence insanın en önemli parçası dişleridir. Bu doğrultuda dişimizin sağlığı için bakımına dikkat etmeli ve gerektiğinde diş hekimine gitmeyi ertelememeliyiz.  

ANCAK diş hekimi operasyon koltuğu insanın oturmak isteyeceği en son koltuktur veya hiçbir zaman oturmayı arzulayacağını sanmıyorum. AMA operasyon koltuğunu; işkenceyede dinleceyede dönüştüren tepenize dikilen gözlerinizi kapatıp dişlerinizi teslim ettiğiniz ağzınızı atölyeye dönüştüren Diş Hekimidir.  

Bende çocukken kırılmış dişlerim ve çürümeler nedeniyle 29 yıldır diş hekimi ve operasyon koltuğuyla defalarca muhatap olmaktayım ve bu blogumun ilham kaynağı olan son hekimim İST-Kadıköy-Bahariye cad. Turküaz Diş Polikiliniği Diş Hekimi Dt. Ayşen AYDIN KURTUL oparasyonu bir sanatçı ruhuyla ve esnekliği ile yaparken operasyon koltuğunu da dinlenceye dönüştürenlerdendir.  

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..