Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Dişhekimi Nezahat Adar Ağaca

http://blog.milliyet.com.tr/dishekimi_nezahat

1957 doğumluyum. Marmara üniversitesi 1979' de mezun oldum. 22 yıl memuriyet ve 26 yıl muayenehane hekimliği yaptım.. İki yetişkin kız annesiyim. Meslek kitaplarımı, sosyal konulu kitapları okumayı, çevre gezilerini ve arkeolojik bilgiler edinmeyi seviyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kelenderis anıları ve Arkeoloji....

Antik kent kazısı ile anılarınızı üzülerek okudum.binlerce yıl önceye ait eserleri günyüzüne çıkartıp insanların görmesini sağlamak her insana nasip olmaz.Ama siz kazı ve kazı alanıyla ilgili en ufak bir iyi söz sarfetmemişsiniz..sanırım oraya gitme kararını vermekle hata etmişsiniz.Arkeolojik kazı alanları o işi çok seven ve şikayetçi olmadan yaşayabilen kişilere uygundur.Diğerleri o bölgelere hiç gitmemeli.

08 Haziran 2008 10:36
Gökyüzü Baharda Çiçek Çiçek ( Buluşalım mı?)

merhaba ben etkinliğinize kızımla birlikte eskişehir den katılmayı planlıyorum.Daha önce ceşitli etkinlikleri izlemek için inönü tesislerine gitmiştim.Haziran ayındaki etkinliğiniz için şimdiden yer ayırtmak yada ücret yatırmak gereklimi?cevabınızı bekliyurum.Esen kalın.nezahar adar ağaca

17 Nisan 2008 13:13
Bahar geliyor; fazla kilolara dikkat

Bu cümlenin doğruluğuna katılıyorum.Zayıflamaya karar veremediğim için zayıflayamıyorum..En önemlisi önce karar vermek.Başarılarının devamını diliyorum.

10 Mart 2008 18:00
 
Toplam blog
: 18
: 1170
Kayıt tarihi
: 04.11.07