Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Dişi enerjinin gücü

Dişi enerjinin gücü
 

Her kadının tam bir dişi gibi davrana bilmesi ve enerjisini aktive etmesi gerekir. Bir kadının dişil enerjisini aktive etmesi eşini de erilleştirecektir. 

Kadının özündeki dişilik özelliklerine varması onun; görüntü, giyim ya da makyaj yapması ile ilgili değildir. Dişilik belirli bir davranış modelidir. Duygularınızın ön planda olduğu bir hayat tarzıdır. Gerçek bir kadın içinde bambaşka karakterlerde ve birbirini destekleyen alt kimlikler taşır. Bunların her birini ayrı ayrı geliştirdiğinizde sadece eşiniz değil, çevrenizdeki bir çok size hayran olacaktır. Ruhunuz zenginleşecek ve gerçek özünüze ulaşacaksınız.

Dişi olmak zihinle kontrol edilecek bir durum değildir. Kadın dişi olmayı öğrendikçe içindeki kimliklerde otomatikman ortaya çıkacaktır.

Dişi özünü keşfetmek isteyen kadın öncelikle geçmiş tecrübelerinden, yaralarından, kırgınlıklarından, kızgınlıklarından arınmakla işe başlamalıdır. Hatta sadece eşine karşı değil, annene, babana, eşinizin ailesine ve hayatınızda sizi etkileyen herkese karşı duygularınızı boşaltmayı öğrenmelisiniz. Sonra korkularınızdan arınmalı, korkularınızın geçmiş de bıraktığınızı sandığınızın hikayelerimizin içine gireceksiniz. Bu korkuları temizlemek için onu analiz etmek de yetmez. O korkuları dönüştüreceksiniz. Ve bir yandan da dişiliğinizi yeniden keşfetmeyi ve geliştirmeyi öğreneceksiniz.  

Gerçek bir kadın cinsel kimliğini tam olarak taşır. Dişi olması tamamen kadın olmasından hayatındaki iki ile bağ kurmaktan zevk almasına bağlıdır. Artık korkularınızı temizleyip harekete geçme zamanı sizce de gelmedi mi?

Gerçek bir kadın içindeki diğer kadın kimliklerle barıştıkça ve sahip çıktıkça gerçek bir dişi olacaktır. Bunları biri bile eksik olmamalıdır. Ancak o zaman erkek, kadının ruhsal zenginliğini fark edecek, bundan zevk almaya başlayacaktır. O zaman kadınına emek harcamayı gönülden isteyecektir.

Eğer kadın kendi öz kimliklerini sahiplenip kendini tamamlayamazsa erkeğin avcı olmasını ve kendini kovalamasını istese de başaramaz. Bu durum da ise ya yeterince eril olmayan bir erkekle ömür geçirecek yada gerçek özüne dönüp hayatının tamamını mucizevi şekilde değiştirecektir.

Kadındaki değişim sadece duygusal hayatında olmaz. Cinsel hayatını, ilişkilerinde kuracağı hakimiyetin gücünü, anneleriyle ve evlatlarıyla olan ilişkisini de güzelleştirir. Hayat kalitesi artar. Özgüveni artar. Daha fazla ilahi sevgiyi hissetmeye başlar. Ve bu enerjiyi hayatında ki herkese aktarır.

Kadın korkularından kurtulduğu ve cinsel kimliğini eline almayı başardığında ancak o zaman hayatında sevgi dolu adamlara aşık olacaktır. Hayatına girecek doğru kişiyi fark edecek ve ilişkinin çerçevesini kendi çizebilecektir. Zaten gerçek bir erkeğin arzu ettiği de budur. 

Kaynak: Dişilik Okulu 

Sevinç Karakaya

 
Toplam blog
: 25
: 1381
Kayıt tarihi
: 12.10.13
 
 

Uzmanlıklar : Psikoterapist, Sosyolog, Aile ve Evlilik danışmanı Cinsel..