Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '10

 
Kategori
Beslenme
 

Diyet yapanlara küçük hileler

Süt mısır yazın ara ögün olarak ya da aniden ortaya çıkıveren açlığı yatıştırmak için, düşük kalorisi ile harika bir alternatif. Kışın da konservesi var.

Süt mısır 100gr 108 kalori

Çubuk kraker kalorisinin düşük olması nedeni ile açlığı bastırmak için iyi bir altenatif. Ülker`in kendi sayfasinda ürünlerinni kalorisini hesaplayabileceginiz . http://www.ulker.com.tr/kalori_hesapla.aspx

Turşu açlığı bastırmaya bire bir. Turşu yedikten sonra su içme isteği ortaya çıkıyor. Su içtikten sonra açlık yatışıyor.

Fazla tuz tüketimi insan sağlığına zararlı. Bu nedenle turşu hilesine sık sık başvurmamanızı öneririm. Yüksek tansiyonu olanlar dikkat; bu hileler hiç size göre degil.

Havuç Çerezi

Havuç yada mevsimine göre salatalık; Çubuk şeklinde1cm eninde ve 7, 8 cm uzunlugunda kesin. Küçük bir bardagin icinde sirke, tuz ile bir tatli kasigi yagi (dilerseniz daha az yada cok) karistirin ve hazirladiginiz cubuklari yerlestirin. Hem saglikli hem doyurucu. Cocuklar icin cips yerine saglikli ve az kalorili bir secenek.

100gr cig havuc 35 kalori 1TK yag 20 kalori sirke o kalori

Bir tatli kasigi kasigi Knorr cesniyi bir su bardagi sicak suyla karistirin ve sicak, sicak icin. Soguk günlerde icinizi isitmaniza ve acligi bastirmaya yardim ediyor. Ayni zamanda 0 kalori.

 
Toplam blog
: 6
: 935
Kayıt tarihi
: 08.10.10
 
 

Fazla kilolarımı verirken, sağlıklı beslenmeyi yeniden öğrendim. Bu tecrübelerimi diyet okulu adını ..