Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '14

 
Kategori
TV Programları
 

Dizi çiftleri kamera arkası serisi - Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy

Dizi çiftleri kamera arkası serisi - Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy
 

Bizim insanımız izlediği dizilerin çiftlerini de gerçekte başgöz etmeye çalışır. Bu gizli ve kimi zaman açık istek nedeniyle de oyuncuların gerçek hayattaki ilişkileri de hep merak edilir. Dizi çiftlerini yazmaya karar verdim, çünkü çoğuyla ilgili bir çok yalan dolanıyor. Birkaçını yakından gözleme imkanım oldu. Tüm gün onlarla olan insanları tanıyorum. Hepsi değil tabii ama bildiklerimi yazacağım.

İlk olarak Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'dan başlamak istedim çünkü bence en özel ama maalesef en yalanlarla dolu spekülasyonlara maruz kalan ikili onlar oldu. Öncelikle söyleyeyim bu ikili hakkında konuşan herkes bir çıkar peşinde oldu çoğu zaman ve belli bir çıkar grubuna hizmet edenler de ikisinin arasının kötü olduğunu söyleyip kargaşa yaratmak istediler. Fanları kışkırtmak için en birincil yol anlaşamıyorlar dedikodusu yaymaktır.

Adını Feriha Koydum garip bir diziydi. Çakallar ve kurtlar arasında kalmış genç oyuncular vardı. Genç oyuncuların suskunluğundan da yararlandılar. Fakat işin aslı şu ki Adını Feriha Koydum setinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy arasında tek bir kavga dahi olmadı. İlginçtir bir ara Çağatay'ı övüp Hazal'ı kötüleyenler Çağatay ilk günlerde çekimlere başladığında ondan en çok şikayet edenlerdi. Ve yine ilginçtir Çağatay'ın acemilik dönemlerinde iyi performans göstermesi sorumluluğu da Hazal'a aitmiş gibi davrananlar da onlardı. Hazal Kaya'nın yerinde başkası olsa "benim sorumluluğum değil" diyebilirdi en başta. O zaman belki Çağatay'dan şikayetçi olup sonra çıkar söz konusu olunca övenler kazanabilir ve Çağatay'ı tanıyamayabilirdik.

İki genç oyuncu tüm bu oyunlar içinde güzel bir ilişki kurdular. Öyle ki bir çok ekran çifti dizi bittikten sonra ilişkiyi keserler ama bu ikili hala arkadaşlar, hala görüşüyorlar. İyi anlaşamayan insanlar birbirleriyle set aralarında sohbet edip gülmezler. Biri kitap okuduğunda diğeri elindeki kitabı bıraksın diye ısrar etmez. Ve o iş bittikten sonra da bir daha birbirlerini görmezler, aramazlar, sormazlar.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy iyi anlaşıyorlardı, hala arkadaşlar fakat berbat bir ortamda işlerini yapmaya çalışan genç oyuncu olarak garip çıkar çatışmaları ve kıskançlıkların arasında kaldılar. Gördüğüm bildiğim en entrikalı setti Adını Feriha Koydum. O nedenle de kararlı ve doğru duruşu nedeniyle Hazal Kaya'ya özel bir saygım vardır.

Size tüyo ekranlara çıkıp, gazetelere röportaj verip kendisini ilgilendirmeyen kişi ve olayları anlatıp, birilerini özellikle kötüleyenler genelde yalan söylüyordur. Erdemli insanlar bunu yapmazlar. Bir kuyruk acısı mutlaka vardır.

 
Toplam blog
: 13
: 2205
Kayıt tarihi
: 24.06.14
 
 

Yüksek Lisans Mezunu, İletişim aşığı, Kitap kurdu, Sinema düşkünü, Müzik tutkunu, Trekking sevdal..