Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '12

 
Kategori
TV Programları
 

Dizi ve Film Sektörü tam gaz

Türk Dizi ve film sektörünün son zamanlardaki yükselişi hemen herkesin az çok gözünden kaçmamıştır.

İzlemeye doyamadığımız dizilerin sınırlarımızı aşması bir yana tv kanallarında defalarca tekrarlanması Tük toplumun diziler konusundaki ilgilerini olduğunu gözler önüne sermekte.

Dizi yapımcılarıda bu ilginden pay kapmak adına, daha iyi yapımlar ortaya koymak daha kalıcı olmak amacı ile sezon arası olan su dönemde tatlı bir yarış içerisindeler. Bu yarış içinde ünlü yazarların çok okunan kitapları yanı sıra tarihi diziler de gün yüzüne çıktığı görülüyor.

Bu yarış içerisinde gün geçmiyor ki yeni bir dizi haberi medyada yer almasın. Birbirinden ilginç senaryosu ve oyuncu kadrosu olan dizilerin bu yarıştan hangisinin galip gelceği de merak konusu ..

Dizi sektörü bu hızla devam ederken film sektöründe de aynı yarış yaşanmakta film yapımcıları da yeni sezona hazılananılan su dönemde birbirinden güzel yapımlara imza atıyor. Fetih1453 ün dünya çapındaki başarısından sonra yeni sezonda da dizi olarak devam edeceği haberinden sonra tarihi filmler yeni sezona damgasını vuracak gibi görünüyor.. bunlardan bazıları son zamanlar adından sıkça söz edilen

Çanakkale Çocukları, Karaoğlan, Karakeçili gibi yapımlar yer alıyor.

 

 
Toplam blog
: 7
: 1001
Kayıt tarihi
: 10.08.12
 
 

İşletme Fakültesi / Muhasebe Finasman   Social Media Blogging Web Desing Blogger ..