Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Dizilerin dikkat çeken çiftleri

Dizilerin dikkat çeken  çiftleri
 

 Dün gece Şahane Damat gecesiydi.Diziyi izlerken bir şey dikkatimi çekti. Dizilerde  güzel  bir kız  ile yakışıklı bir delikanlı başrol olarak başlıyor. İlerleyen bölümlerde yan rolllerdeki bir isim veya bir çift birden ön plana çıkmaya başlıyor. Kısa sürede dizi iki başrol çiftinin hikayesi haline geliyor. Dün gece de Aşk Doktoru Tahsin rolündeki Mesut Yılmaz ile Alamancı Güzel Cennet rolündeki Hande Kaptan'ın dizide nasıl sivrildiklerine şahit olduk.Başrol oyuncularını geçercesine gerek oyunları gerek sempatileri ile ön plana çıkan bu çiftin imkansız aşkını izlemek çok zevkli olacak sanırım ilerleyen bölümlerde.

 Aynı şekilde Yüksek Sosyete dizisinde de Mert Çalhan rolündeki Ozan Dolunay  ile Ece rolündeki Meriç  Aral'ın aşkı ön plana çıkmaya başladı son bölümlerde.İkilinin sempatik oyunları eğlence ile seyrediliyor dizide. Hele Ozan Dolunay'ın şirin ve çok aşınmamış yüzü diziye büyük renk katıyor.Bu da gösteriyor ki televizyon izleyicisinin yeni yüzlere ve konulara ihtiyacı var.

 Sanırım yapımcılar da durumun farkında da konular birden yeni çiftler üzereine dönebiliyor.Zaten tek kişi veya çift üzerine kurulu yapımlar çok uzun soluklu olmuyor anladığım kadarı ile.

 İlerleyen bölümlerde bir arada olması imkansız gözüken iki kişinin Tahsin ile Cennet'in tutkulu aşkına seyirci olacağız ve önce  Mert Çalhan diye Kerem'i seven Ece'nın hakiki Mert ile aşk hikayesi dolduracak gecelerimizi.

  Kısacası bu yeni çiftleri çok sevdik biz televzyon izleyicileri ve gelişmeleri merakla bekliyoruz.

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..