Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

6 yıllık MB ve Pembe Nar serüvenimde -bloglarımı okuyarak, yorumlayarak- bana destek olan sizlere teşekkür ederim. 19.09.18 itibarıyla yazılarıma kendi sitemde devam edeceğim.

 
 
Eleştiriler...

Günümüzde eleştiriler hep aşağılamak, bulunan hatayı yüze vurmak, mobbing yapmak için yapılıyor! Yapıcı eleştiri oldukça az. Onca güzel iş yaparım, tebrik eden çıkmaz ama istemeden bir hata yaparım, dostça (!) eleştirilerin sonu gelmez! Kulaklarımı tıkamayı öğrendim Yurdagül hanımcım. Sadece eşimin dediklerini dikkate alıyorum. Sevgilerimle.

07 Ağustos 2018 17:29
Neyleyim

Yaşama tutunmak, motive olmak gittikçe zorlaşıyor Nahide hanımcım:( Robot gibi koşturup günleri tüketiyoruz. İnsanlar içine kapandı, dostluk-arkadaşlık rafa kalktı, akraba ilişkileri zaten çoktan bitti. Annemlerin anlattığı eski günler ne güzelmiş meğerse. Nasıl berbat bir dünya bırakıyoruz çocuklara:( Sevgilerimle.

07 Ağustos 2018 17:23
İyi ki Doldursun Ömrünüzce Günlerinizi

Biz TV'de ne haber ne de tartışma program izliyoruz Cemile hanımcım. Seçim sonrasında internet ana sayfalarımızı da NatGeo yaptık ve köşe yazarlarını da okumama kararı aldık. Seçim yapıldı, sonuçlar ülkemize hayırlı olsun. İşimizden ve ailemizden gerisini düşünmek çok yıpratıyor bizi, o nedenle soyutlandık çirkinliklerden. Sevgilerimle.

27 Haziran 2018 19:40
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 27.08.12