Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '20

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Doğa'dayım...

 
                                                               Doğa'dayım...
BİZ İNSANLAR, doğayı bütünleyen önemli bir parçasıyız kuşkusuz. Bu yüzden toprak özümüz, tabiat anamız temel gerçeğimiz. Bunu bilerek ve inanarak, düşmanlık etmeden dostluk kurmalıyız özümüz olan doğamızla. Bu sebeple kendimize ve doğamıza dürüst davranarak, dünyamızı olması gerektiği gibi iyi anlayabilir ve yaşamı güzel kılabiliriz tüm yönleriyle bizler ve doğada yaşayan diğer canlılar için.  
 
BENDENİZDE ÖYLE YAPARIM: Her fırsat buldukça doğa ile kucaklaşırım. Sevdiğim şeyleri yapar doğada özümü arar, doğanın huzur veren şevkatli iyi kalbine bırakırım kendimi en çok mutlu olmak için.
DÖRT MEVSİM BİR BAŞKADIR: Her mevsim doğada bol oksijen, tertemiz bir hava, çeşit çeşit renkte bitki türleri, küçük, büyük türlü çeşitli hayvanlar, doğrudan doğruya bedenimi, içimi dünyanın bütün güzellikleri kaplar.
 
DOĞAYLA YAŞAMAK, DOĞAYI ÇOK SEVMEKLE OLUR: Doğaya gittikçe ben, bir ağaca dokunur gözlerim, bir kitap sayfasını çevirir ellerim. Gökten yağan her damla suya döner yüzüm. Ve o zaman tanırım doğamı, kendimi, gezegenimi keyfini sürerim. Yaşamak hayatı nedir diye sorana da, şu cevabı içten gelen sevgi dolu sesimle veririm: Sevmek, çok sevmektir doğanın içindeki her şeyi! diye.
 
ETEM SEVİK'İN YAZAR TV'YE TEŞEKKÜR NOTU: Doğa temalı bu çok özel yazım, Yazar TV ekranlarına da çıkmıştır. Çok teşekkür ederim.
 
Toplam blog
: 643
: 67
Kayıt tarihi
: 20.02.17
 
 

Eğitim Durumu Halkla İlişkiler Yüksek Lisansı İsletme Fakültesi Sosyoloji Bölümü Gazeteci ..