Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '12

 
Kategori
Alternatif Tatil
 

Doğa sporları ile yaşamınıza heyecan katın

Doğa sporları ile yaşamınıza heyecan katın
 

Doğa Sporu yaparken ekipmanlar ve malzemeler çok önemlidir.


Doğa Sporu deyip geçmeyin.

Doğa Sporları doğa ile iç içe yapılan sporlar olduğundan mistik, keyifli, görsel güzelliklerinin yanında acımasız bir ortamı ve sürprizlerini çekinmeden sunmaya  her zaman hazırdır.

Güzelliklerin yanında zorluklarını da gözardı etmememiz gerekiyor.

Doğa sporlarının başlıcaları: kampçılık, dağcılık, yürüyüş-trekking, tırmanış, bisiklet, deniz kayağı, kano, rafting, sörf, yüzme, dalış, balıkçılık, kayak, yamaç paraşütüdür. 

Ülkemizin coğrafi konumu itibari ile 4 mevsimi yaşamamız bizler için bulunmaz bir nimettir. Kayaktan, dalmaya, yürüyüşten dağcılığa kadar her türlü doğa sporunu ülkemizde yapabilme imkanımız var.

Doğa Sporları konusunda malesef diğer ülkelere göre çok gerilerde kalmış durumdayız. Doğamızı yeteri kadar değerlendiremiyoruz.

Ülkemizde en çok yapılan doğa sporları yürüyüş, avcılık,balıkçılık ve piknik gibi aktiviteler ön plana çıkıyor.

Doğa sporları malzemeleri ile günlük malzemelerimizi birbirine karıştırmamamız gerekiyor. Ayakkabı, Pantolon, Mont, Bere, Şapka, Eldiven, gibi tekstil ürünlerinin yanında, Kamp MalzemeleriDağcılık Malzemeleri, Kayak malzemeleri, Dalış Malzemeleri, Bisiklet malzemeleri,Kano  malzemeleriBalıkçı Malzemeleri, Av Malzemeleri  ve güvenlik için yardımcı ekipmanlar çok önemlidir.

Doğa sporları ve kullanılacak malzemeler hakkında, kullanım şekli ile ilgili geniş bilgileri edinmemiz gerekmektedir.

Ülkemizde doğa sporları konusunda bütün ekipmanları ve bilgileri bulabileceğiniz bir mekan 4 şubat tarihinde İstanbul Avcılar'da doğa severler ile buluşacak. 

Yaklaşık olarak 5.000 m2 lik alanda ve  çok katlı mağazada bir çok markayı ve alternatif ürünleri bir arada bulabileceksiniz, Çadır,Kano gibi büyük hacimli ürünlerin yanısıra  doğadaki yaralanmalara böcek sokmalarında kullanılacak malzemelere, çakı, tuzluk, ayakkabı, bot, çanta ve outdoor tekstile  kadar 10.000'in üzerinde ürünü bir arada bulabilecek ve ürünler hakkında detaylı bilgileri edinebileceksiniz. Ayrıca  İstanbul dışında bulunun ve mağazaya gelemeyecek doğa sporu severler de düşünülmüş ve internetten üzerinden alış veriş imkanı da sunulmaktadır. www.andoutdoor.com 

Sloganı ile doğa spor severlerin buluşma noktası olmaya aday bir konsept ile karşımıza çıkan Andoutdoor ekibini kutlarım.

Saygılarımla.

Ali CANTAŞ 

 
Toplam blog
: 48
: 1239
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

Köklerim Karadenizin doğusun da doğmuş ve 1500 yıllara kadar dayanan orjinal Türk bir ailenin çoc..