Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Doğal kepçe kulak ameliyatı

Doğal kepçe kulak ameliyatı
 

Doğal Kepçe Kulak Ameliyatı


Kepçe kulak bozukluğu olan her hasta da elde edilmek istenen sonuç aynıdır. Doğal Görünümlü bir kepçe kulak ameliyatı kadar başarılı geçmiş bir ameliyat yoktur sanırım. Kepçe kulak ameliyatında hangi tekniği uygularsanız uygulayın, sonuç kafa yapısına ve yüz yapısına en uygun sonuç olmalıdır.

Kepçe kulak ameliyatlarında genel olarak kulağın dışa doğru açık olmasından dolayı müdahale edilir. Bu açıklık kıkırdak yapıyı düzelterek içe doğru bükülür. Fakat burada dikkat edilmesi gereken husus, kulak kepçeleri nin içe doğru iterken kulağın kafaya çok yaklaşmamasına dikkat etmektir. Eğer içe bükmenin ayarı kaçarsa kafaya çok yapışan kulak estetik görünmeyebilir. Bu durumda ameliyat başarılı geçmiş sayılmaz.

Kepçe kulak ameliyatının doğal olması ; için ameliyat sonrasında kimsenin fark etmeyeceği kadar hassas bir çalışma yapılması gerekir. Kulak kepçeleri yüze göre orantılı içe alınması lazımdır.

Kepçe kulak ameliyatları sizi doğal gösterir. Sanki kulaklarınız yıllardır böyle gibi gelebilir. Hangi tekniği kullanırsanız kullanın kepçe kulak ameliyatlarında uzman bir plastik cerrahi doktoru ile iletişime geçiniz.

Son yıllarda türkiye de birkaç doktor tarafından uygulanan  iple kepçe kulak ameliyatı hakkında da yazdığım makaleleri okumanızı tavsiye ediyorum.

Op Dr ALi Mezdeği

www.kepcekulakestetigi.net

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..