Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '14

     
    Kategori
    Estetik / Güzellik
     

    Doğal olsun Benim olsun...

    Estetik ve güzellik hakkında o kadar çok konuşuluyor ki, biz estetik cerrahların yaptığımız işlemler, ameliyatlar ve tekniklerin neye hizmet ettiğini bile bir çok insan bilmiyor. Etrafımızdaki bir çok insandan ve arkadaşımdan duydugum "gerçekten bu kadar çok estetik yapılıyor mu?", " bu insanlar delirmiş olmalı", " ne gerek var ki" cümlelerinden sonra bu konuda birşeyler yazmanın, ilk yazım için anlamlı olacağını düşündüm.

    Estetik cerrahi, dışarıdan belli olmadığında başarılıdır. Yolda yürürken gördüğünüz  ve "estetikli" diye düşündüğünüz işlem başarılı bir işlem değildir. Yaptığımız ameliyatların tamamında, o kişinin diğer vücut yapıları ve estetik üniteleri ile uyumlu, doğal ve belli olmayan, daha doğrusu; aslında olması gerektiği şekilde bir düzeltme ve estetik sonuç elde etmeye çalışıyoruz.

    Estetik ameliyat olan insanların "abartılı, şiş, kocaman, belirgin, bariz, belli olan"  sonuç isteyebileceğini düşünebiliyor musunuz.? Elbette ki çok  az bir hasta grubu dışında neredeyse herkes doğal ve anlaşılmayan sonuçlar istiyor. Bizim amacımız da bu zaten. 

    Göğüsleri bir erkeğinki gibi düz ve hacimsiz bir genç kızın özgüveni, arkadaşlarıyla ilişkileri ve hayata bakışını düşünürseniz, insanların neden silikon meme protezi ile meme büyütme ameliyatı yaptırmak istediklerini daha iyi anlayabilirsiniz. Böyle bir genç kız için, bizlerin yapması gereken de, en iyi cerrahi teknikler ve ürünleri kullanarak, olması gereken boyut ve şekli oluşturmak; böylelikle de plajda güneşlenirken, "silikon taktırmış kız" algısından uzak, arzu attiği bikini veya mayosuyla güneşlenebilmenin keyfini çıkarmasını sağlamak...

    İşte bu yüzden...#doğalolsunbenimolsun

    Herkese önce sağlıklı, sonra da güzelliklerle dolu günler diliyorum...

    Op.Dr. Fahri MOLA

    www.fahrimola.com

     
    Toplam blog
    : 1
    : 119
    Kayıt tarihi
    : 24.02.09
     
     

    1973 yılında Aydın'da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Aydın-Koçarlı’ da, Lisans eğitimimi Ege Üniv..