Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Doğal saç ekimi ne demek

Doğal saç ekimi ne demek
 

Her saç ekimi hastası ameliyat sonrasında saçlarının diğer insanlardan farklı olmamasını ister. Yani doğal saç ekimi yapılmasını ister. Doğal saç ekimi ne demek ? sorusunun cevabı da aslında budur. Saç ekimi yapıldıktan sonra ki görünümünüzün insanlar tarafından hatta berberler tarafından bile fark edilmemesini ister.

Doğal saç ekimi

Doğal saç ekimi yapılması için ilk başta doğru tekniğin kullanılması gerekir. ben Op Dr ali mezdeği olarak ameliyat sonrası izlerden nefret eden bir cerrah olarak estetik ameliyatlarda da olsun iz bırakmamak için elimden geleni yaparım. Bu saç ekimi ameliyatlarında da geçerlidir. İzsiz ve doğal saç ekimi yapılmasının ilk kuralı teknik olarak fue tekniğinin seçimidir. Fue tekniği ile ense bölgesinden alınan kökler alındıktan sonra herhangi bir işlem yapılmamış gibi doğal kalır. Eğer saç ekimi işlemin de de aynı titizlikle ekilir saç yönleri düzgün tesbit edilirse, saç ekimi doğal olur.

Doğal saç ekimi yapılabilmesi için bir önemli kural da saç yönü hesaplama alıın çizgisi hesaplamadır. Bu hesaplar her hastadan hastaya değişen kuralları düzgün okuyup ekimi ona göre planlar ise bir plastik cerrah, kişiye doğal bir saç ekimi sonucu verebilir.
Yaptığımız işteki iddamız, ekilen saçların berberler tarafından bile fark edilmemesidir. Eğer bir berber saç ekimi yapılıp yapıladığını tesbit edemiyorsa bu saç ekimi işlemi doğal sonuçlar vermiş diyebiliriz.Saç ekiminde doğal sonuçlar çok önemlidir. Kişi saç ekimi yaptırdığı kesinlikle anlaşılmaması lazım gelir. Bazı hastalarımız bu konuya çok titizdir bazıları ise çok umursamaz.

Fakat bir saç ekim merkezimizde her hastanın doğal saç ekimi ameliyatı sonrasında herhangi bir iz veya doğallıktan şaşma durumuna göre hareket ederiz. Çünkü doğal olmayan bir saç ekimi bizde tamamlanmayan bir estetik müdahaledir.
Op Dr Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..