Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '08

 
Kategori
Güncel
 

Doğan ve Erdoğan nikah kıydılar..!

Doğan ve Erdoğan nikah kıydılar..!
 

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, AK Parti Bayburt Milletvekili Ülkü Güney'in oğlu Naci Güçlü Güney ile Çağla Öktem'in düğününde nikah şahitliği yaptı.

Başbakan Erdoğan, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetliyi bir araya getiren Sheraton Oteli'ndeki düğüne eşi Emine Erdoğan ile katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta, gelin ve damadın nikah şahitliğini Başbakan Erdoğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan yaptı." (Timetürk sitesinden..)

Anadoluda bir laf vardır hani, "Karı ile kocanın kavgasına karışılmaz.." denir. Çünkü, kavgalılar barışır ama araya giren iki tarafla da kötü olur. Ortada bir koca ve bir karı yoksa da, biz bu Atasözümüzü şu hale getirip yeniden yorumlayalım: "Makam ve mevki sahibi adamların kavgasına karışılmaz; çünkü gün gelir onlar barışır ama siz arada kalırsınız"

Şimdi bu haberden sonra, her iki taraf için de kavgaya karışanlar, biraz şu yukardaki duruma düştüler. Biri Memleketin medya patronu ve işadamı, öbürü ülkenin Başbakanı. Sonuçta yollarının bir yerde kesişeceği belliydi. Aslında memleketin huzur ve barışı için doğru olan da budur.

Ancak, tekrar edersek; patronları adına Başbakana veryansın edenler; ya da Başbakan adına Sayın Doğan'a giydirenler şimdi zor durumda kalacaklar. Ama onlar "kıvırtma" konusunda beceriklidirler; bunun da bir yolunu bulurlar, diyorsanız; ben de diyorum ki: Haklısınız..!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..