Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Alyoşa-Sevmek Güzeldir.

http://blog.milliyet.com.tr/alyosacan

03 Ocak '08

 
Kategori
Aile
 

Doğmamış çocuğa mektup

Doğmamış çocuğa mektup
 

Ege ve Gülse


Merhabalar,
Bu kendi kendime yazdığım mektubun tarihi 12.01.2005, o zamanlar sadece kendim okuyacağım belkide sadece annesi ile paylaşacağım bir mektubu o doğmamış çocuğa yazmıştım, şimdi ise aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen sizlerlede paylaşmaya karar verdim, o zamanki duygularımla mektubumu aynen aktarıyor ve sizlerle paylaşıyorum.

Yavrum, dün duydum anneciğin söyledi, Bu dünyaya gelmek istiyormuşsun, gel tabi gel, inşallah hoş gel...

Kucak açıyoruz sana ailece. Gelirken senden birşeyler isteyeceğim, ama sonra sana çok şeyler de vereceğim, öğreteceğim. O güzelim sıcacık yerinde henüz oluşurken, ALLAH Babaya dua et, seni akıllı yapsın, ahlaklı yapsın, o aklınla bizlere, seni sabırsızlıkla bekleyenlere Sevgi getir, Saygı getir, Umut getir, Huzur getir, Hoşgörü getir, Bereket getir, sevindir bizi.

Sen getirirsin biliyorum, çünkü sen yenisin, çünkü sen iyisin, çünkü sen çocuksun.
Bir zamanlar bizler yani sana göre biz dünyalılar, biliyorduk, tanıyorduk Sevgiyi, Saygıyı, Barışı ve hoşgörüyü ama ama... Senin gibi olmayanlar, ya da senin gibi olmak istemeyenler, ya da senin sen olmanı istemeyenler doldu taştı bu dünyada, Güzellikleri, hasretleri, sevgileri, umutları herşeyi ama herşeyi unutturmaya çalıştılar ve halada aynen devam ediyor.

Biz öğle bir Dünyadayız ki Bebeğim, Dünya savaşıyor, Dünya kaynıyor, Dünya sallanıyor, Umutlarımızı, Sevgilerimizi, Bereketimizi kaybetmek üzereyiz. SEVGİ emek ister, Sevgi yürek ister.

Ne olur bebiş tam vaktinde gel, anneni üzmeden incitmeden gel, güzel güzel gel,
YÜREĞİNDE, Sevgilerimizi getir, Umutlarımızı getir, Bereket getir, Barış ve güzellikleri getir,
Yeterki gel bebeğim, bir an önce gel, bekliyoruz....

Bebeğimiz 16 Ağustos 2005 te dünyaya geldi, Erkek çocuk doğdu ve ismini EGE koydu anne ve babası, ondan dört gün öncede ailemize Gülse bebek gelmişti, ona kardeş olarak geldi.

Ege çocuk şimdi 2, 5 yaşında çok sağlıklı, çok güzel, çok akıllı, çok ahlaklı, çok şeker bir çocuk. Onu ve Gülse kızımızı çok fazla seviyoruz, hayatımıza ve ailemize neşe getirdiler, renk kattılar.

ALLAH bütün çocukları korusun, bütün insanlarımızı korusun.
Hepimize sağlık, sıhhat huzur, bereket ve çok çok sevgi versin inşallah.
Sevgiler hepinize...

Not;Bu mektubu güzel Egenin annesi dahi bilmiyordu, kendisiyle bile paylaşmamıştım ama şimdi Egenin Dayısı sayesinde öğrenecektir sanırım.

 
Toplam blog
: 227
: 1770
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İzmirliyim, okumayı, yazmayı, gezmeyi çok seviyorum. Daha ne olsun. Sevgiler...