Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '12

     
    Kategori
    İnternet
     

    Doğru Web tasarımı seçimi neden etkili bir web sitesi için önemlidir?

    Doğru Web tasarımı seçimi neden etkili bir web sitesi için önemlidir?
     

    web tasarımı


    İlk izlenim kalıcı bir etki bırakır. Tam da bu nedenle doğru web tasarımı şirketiyle çalışmak işinizin büyümesini ya da daha kötüye gitmesine neden olabilir.
     
    Çağımızda web tasarımı şirketlerinin çokluğu şirketlere sınırsız seçenek hakkı tanıyor. Bu noktada doğru web tasarım şirketinin seçimini yapmak her zaman kolay olmayabilir, ancak bu kararın işinizin geleceğini etkileyeceğini unutmayın.
     
    Web tasarımı süreci bir dizi faktörlerin bir araya gelmesinden oluşur. Bir web sitesinin amacı; şirketle dünyanın geri kalanı arasındaki güvenilir bir bağ oluşturmaktan ibarettir. Bu nedenle bir web tasarımı uzmanı bulma aşamasında aklınızda bulunması gereken önemli noktalara değinmek istiyoruz:
     
    Hedef Kitlenizi Tanıyın
     
    Hitap edeceğiniz hedef kitlenizi bilmek bir web tasarımı aşamasının en önemli aşamasından biridir. Web sitenizden max. şekilde faydalanmak için ulaşmak istediğiniz hedef kesmi belirlemeniz ve onların dikkatini çekecek tarzda bir web tasarımı sürecinin başlatılması gerekmektedir.
     
    Amaçlarınızı Belirleyin
     
    Bir web sitesi yaptırmak isterken bunu neden yaptırmak istediğiniz konusunda net olun.  Bir web sitesinden beklentileriniz neler, web siteniz olunca ne yapmayı planlıyorsunuz? Web tasarımı şirketiyle görüşmeden önce bu soruları cevaplamanız artı olacaktır.
     
    Amaçlarınız doğrultusunda web tasarımı uzmanı sitenizi tasarlayacaktır, önemli olduğunu düşündüğünüz kısımları daha belirginleştirecek, rakiplerinizin neyi doğru yaptığını analiz ederek web tasarımı sürecinde olması gereken özellikleri sitenize ekleyecektir.
     
    İhtiyaçlarınızı Bir Yere Not Alın
     
    İhtiyaçlarınızın ne olduğu ve onların doğru şekilde web sitenize yansıtılması önemlidir. Bu nedenle ihtiyaçlarınızı iyi analiz edin, müşterilerinizin mail adreslerine mi ihtiyacınız var yoksa onlarla sosyal medyada kurulacak iletişime mi daha çok ihtiyacınız var?  Bu gibi konularda net olursanız web tasarımcınız size tam istediğiniz gibi bir web sitesi sunmakta zorlanmayacaktır.
     
    Yaratıcılık
     
    Web tasarımı süreci yaratıcı düşünmeyi gerektiren bir dönemdir. Web tasarımcınız sizin ihtiyaçlarınızı anlamalı ve size fayda sağlayacak yaratıcı çözümlerle web sitenizi tasarlamalıdır. Özellikle görsel anlamdaki yaratıcılık müşterilerinizin sitenizi arkadaşlarıyla paylaşmasına dahi yol açabilir.
     
    Teknik Uzmanlık
     
    Teknik donanımın yaratıcılıkla buluşması sizin doğru bir web tasarımcıyla çalışmanız anlamına gelir. İyi bir web tasarımcı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi etkili bir şekilde gerçekleştirmenin yollarını bulur.
     
    Rekabetçi Fiyatlandırma
     
    Fiyat bir web tasarımı şirketi seçerken belki de en önemli konulardan biridir. Kaliteli ve yaptığı işe güvenen tasarımcılarla çalışmakta fayda vardır. Birkaç web tasarımı şirketinden talep ettiğiniz tasarım için fiyat isteyin ve kararınızı yukarıda saydığımız özellikleri göz önünde tutarak verin.
     
    İş Bitiminden Sonra Destek
     
    Web tasarımı süreci tamamlandıktan sonra asıl işler başlar. Bunlardan biri sitenin belli aralıklarla bakımın yapılmasıdır, birlikte çalışacağınız web tasarımcının size bu konularda destek olup olmayacağını öğrenin.
     
    Bir web tasarımı şirketinde karar vermek için ilk bakacağınız şeylerden biri o kişilerin web sitesidir elbette. Size aşağı yukarı nasıl bir hizmet sunacakları hakkında iyi fikir verirler.
     
    Burada bahsedilen tüm maddelerin doğru karışımı size web tasarımı şirketi seçerken yardımcı olacaktır.
     
    Toplam blog
    : 1
    : 526
    Kayıt tarihi
    : 24.07.12
     
     

    Web tasarım ve SEO alanlarında hizmet vermekteyim. Detaylar için web sitemi inceleyebilirsiniz: h..