Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '15

 
Kategori
Projeler
 

Doğu'da da hayat var

Doğu'da da hayat var
 

Hayat , gerçekten çok ama çok güzel.Yapılacak o kadar güzel şeyler,görülecek o kadar güzel yerler var ki bazen bu güzellikleri görmeye ömrünün yetmeyeceğini düşünürsün.Bizler bu güzellikleri yaşayabilme fırsatı bulduğumuz için şanslı sayılan kesimdeyiz aslında.

2015 yılındayız ve malesef benim ülkemde deniz görmemiş insanlar var.En büyük hayali bir deniz görmek olan çocuklar var.Hiç bir zaman tatil yapmamış aileler var.Kuaför ya da güzellik salonu görmemiş kadınlar var.Ailecek tatilin nasıl bir duygu olduğunu bilmeyen evin reisleri yani babalar var.

Bence çok büyük bir haksızlık bu. Bir kesim bu güzellikleri yaşarken bir kesimin yaşayamaması adaletsizliğin en kalleşi.

En büyük hayali deniz görmek olan çocuklar kalmasın artık. Hayatlarında bir kere de olsa her aile tatil duygusunu hissedebilsin. Tiyatro, sinema ,buz pisti gibi etkinler sadece televizyonda gördükleri şey olmasın.

Bize çok güzel olan hayat ,güzel ülkemin her köşesinde ki insana güzel olsun. Doğu'da doğdu diye adı terörist olmasın. Doğu'da da hayat var, doğu'da da insanlar, hayaller, hayatlar var.

Uzun ve sabır gerektiren bir yola çıktım. Artık hayalleri gerçekleştirme vakti...

Lütfen ''Doğu'da da hayat var'' isimli projeme destek verin. Hayallerini gerçekleştirelim. Yaşamın keyfini gösterelim.

 
Toplam blog
: 13
: 437
Kayıt tarihi
: 06.06.14
 
 

2 Mayıs 1991 Şanlıurfa doğumlu, Harran Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi. ..